Cand te hotarasti ca vrei la casa ta

de FluxImobiliar
0 comentariu

Cred ca e universal valabil faptul ca toata lumea vrea sa aiba propria casa, mai mica sau mai mare, dar sa fie a ta. Sa faci ce vrei, cand vrei si cum vrei, fara a da socoteala nimanui. Te apuca acea dorinta de a renova sau a redecora cand nimeni nu se asteapta? Avand casa ta o poti face cand doresti …

Omul se naste, este crescut de ai sai parinti, purtat prin scoli, apoi ii vine randul sa se casatoreasca, sa-si gaseasca jumatatea si astfel, sa porneasca amandoi la drum. E drept ca nicaieri nu e mai bine ca la mama acasa, dar nu se poate sa copilaresti toata viata, nu? Parintii ar vrea ca tot timpul sa-i aiba alaturi pe copii, chiar de acestia au o varsta si trebuie sa devina independenti.

Un prieten de-al meu a hotarat ca e timpul sa faca pasul cel mare, adica sa se mute la casa sa. Pana acum a stat cu parintii, dar a zis ca a venit vremea sa aiba cuibusorul lui de nebunii si nu numai. Chiar ma intrebam cand o sa se decida sa-si caute propria casa. Uite ca acum o face. S-a interesat pe la banci de un imprumut, a ales o oferta ce i s-a parut convenabila, a depus dosarul, apoi a asteptat raspunsul din partea bancii.

Raspunsul a venit neasteptat de repede si a fost unul favorabil, dosarul fiindu-i aprobat fara nicio problema. A fost sunat de catre un reprezentant al bancii care l-a anuntat ca dosarul ii este aprobat si ca are la dispozitie doua luni pentru a-si cauta o casa, casa mult dorita, casa visurilor sale.

Cum a aflat vestea m-a sunat sa-mi zica. M-am bucurat nespus pentru el si i-am zis ca ce a fost mai greu a trecut, gasirea unei case va fi floare la ureche. Dar de fapt nu e chiar asa simplu precum pare, mai ales daca ai anumite preferinte si pretentii, cum e si normal de altfel. Doar va fi casa in care vei locui multi ani, poate chiar toata viata.

Asa ca a luat ziarul in cautarea de oferte imobiliare. Dar i-am zis ca mai bine cauta pe internet, doar sunt atatea site-uri specializate in domeniu si e imposibil sa nu gaseasca ceva pe placul lui dintre atatea oferte. O sa-l ajut si eu la cautari ca sa-i fie ceva mai usor.

Tot cautand, am dat peste anunturi cu case de vanzare in Rasnov si Bran. Chiar eram curios sa vad cum sunt preturile in functie de zona, de judet. Recunosc ca m-a cam prins si pe mine febra asta a cautarii unei case. Vine vremea cand te gandesti macar ca ar fi bine sa ai casa ta. Pana una alta o sa-l ajut pe prietenul meu.

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!