De ce sa alegi o balustrada din sticla

de FluxImobiliar

Decorarea casei sau a biroului dvs. poate fi o sarcina foarte obositoare si complicata. Cu toate acestea, poate fi usor daca aveti instrumente si materiale potrivite. Puteti alege sa faceti din locuinta dvs. sau locul de munca un spatiu atragator cu ajutorul unui mobilier modern, sau puteti adauga mai mult stil folosind o gama larga de accesorii. Daca doriti sa faceti o impresie buna asupra oaspetilor sau clientilor dvs., trebuie sa luati in considerare utilizarea balustrelor moderne din sticla.

Acest tip de balustrada reprezinta o modalitate excelenta de a va personaliza camera sau spatiul de birouri. Puteti folosi aceste balustrade pentru a construi diverse lucruri precum: o punte, un balcon exterior sau interior si pentru a crea o scara personalizata. In plus, o balustrada sticla este o optiune tot mai populara si pentru alte locatii: un studio de arta, o arena de sport etc.  

Acestea pot fi realizate din sticla transparenta, sticla opaca sau chiar sticla colorata pentru a scoate in evidenta frumusetea zonei din jur. Pe langa faptul ca interiorul cladirii va arata minunat, veti beneficia, de asemenea, de urmatoarele avantaje:

1.Foarte rezistente – balustradele din sticla vor fi de obicei mai rezistente decat cele realizate din lemn. Fiind realizate din sticla securizata sau laminata, acestea rezista la o greutate de pana la 650 kilograme.

2.Usor de curatat – Curatarea balustradelor din panouri din sticla este mult mai usoara decat curatarea oricarui altui tip de balustrada. Le puteti sterge pur si simplu cu o carpa si cu un produs de curatat geamuri.

Cele mai citite articole

3.Discrete – daca sunteti in cautarea unui mod de a instala o balustrada fara a obtura privelistea spre o alta zona (intr-o galerie de arta, de exemplu), o balustrada din sticla este alegerea ideala.

4.Placute la atingere – pentru zonele in care oamenii isi pot duce mainile de-a lungul balustradei, cum ar fi pe o scara, sticla este mult mai placuta la atingere. Nu trebuie sa va faceti griji pentru aschii sau alte probleme, care pot aparea, de exemplu, odata cu invechirea lemnului.

5.Accesibile – Multi oameni sunt surprinsi de faptul ca balustradele din sticla sunt mai accesibile decat cele din lemn sau metal.

6.Rezistente la intemperii – Puteti utiliza balustrade din sticla in aproape orice mediu. Ploaia, zapada, gheata si alte intemperii nu vor provoca daune si nu vor slabi structura acestui sistem de balustrada.

7.Personalizabile – Puteti avea balustradele din sticla realizate aproape in orice forma, dimensiune, culoare sau model. Apeland la o firma specializata, veti putea realiza sistemul de balustrada perfect pentru dvs.

Cele mai citite articole

Related Posts