Află care este soluția cea mai avantajoasă de credit

de FluxImobiliar

Situațiile neprevăzute sau rezolvarea urgentă a unor probleme pot face ca o persoană să aibă nevoie de un împrumut temporar. În acest caz, își va dori să urgenteze procedurile și să scape de formalități, într-un mod cât mai simplu și discret. Pentru un împrumut rapid și sigur, soluția cea mai avantajoasă de creditare este să apeleze la serviciile unei agenții de amanet. Clientul care intră într-o agenție de amanet cu o carte de identitate în posesia sa și cu o garanție din aur, poate pleca în doar 5 minute cu suma dorită.

De ce este amanetul cea mai avantajoasă soluție de credit?

1. Obții bani împrumut fără să pierzi nimic

Desigur că nimeni nu vrea să-și înstrăineze aurul și să renunțe la bijuterii de familie sau la obiecte de preț cu valoare sentimentală. Nici nu trebuie, având în vedere că aurul poate fi oricând recuperat la restituirea împrumutului și plata comisionului aferent. Dacă persoana se află în imposibilitate de plată la data scadentă, poate face o cerere de prelungire a contractului înainte de termenul scadent sau la maxim 5 zile după acesta, cu condiția să poată plăti comisionul datorat pentru perioada respectivă.

2. Împrumutul se obține rapid

Cu aur drept garanție și cartea de identitate, persoana care are nevoie de un împrumut temporar poate primi rapid, în câteva minute, suma de care are nevoie. Evaluarea aurului se face pe loc, clientul primește oferta și poate pleca din agenție cu banii. De aceeași rapiditate beneficiază clienții care aleg serviciul amanet de acasă. Banii sunt livrați în aceeași zi în cont, la câteva ore de la solicitarea online și după preluarea aurului de către curierul trimis de firma de amanet la adresa indicată în cerere.

3. Împrumutul este sigur și se încheie în condițiile legii

Împrumutul se face în condiții legale, prin semnarea unui contract pe o durată de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. Bunurile lăsate drept garanție se depozitează în siguranță, iar clientul le poate recupera oricând, la momentul rambursării sumei și a plății comisionului. 

Cele mai citite articole

Aurul rămâne în proprietatea agenției de amanet în situația în care se dovedește incapacitatea de plată. Mai precis, au trecut și cele 5 zile de amânare, iar persoana nu a făcut cerere de prelungire a contractului sau nu poate achita comisioanele aferente, 

4. Preț bun pe gramul de aur și comisioane convenabile

Valoarea împrumutului se stabilește în funcție de evaluarea aurului de către experții agenției de amanet. Aceștia oferă clientului un preț onest pentru gramul de aur și comisioane avantajoase, dacă le comparăm cu dobânzile unui împrumut bancar.  

Astfel, pentru sume:

  • sub 5000 lei, comisionul practicat este de 0,3% din valoarea împrumutului, pe zi;
  • între 5000 și 9999 lei, se plătește suplimentar 0,2 % din valoarea sumei, pe zi; 
  • peste 10000 lei, comisionul practicat de agenția de amanet este de 0,1% din valoarea împrumutului, pe zi.

Pentru situațiile în care persoanele au nevoie de un împrumut temporar, pot apela la o agenție de amanet. Avantajele unei astfel de soluții sunt legate de rapiditate, eficiență, siguranță, preț avantajos și comisioane prietenoase.

Cele mai citite articole

Related Posts