Case de vânzare Constanța – în ce zonă merită să investești

de FluxImobiliar

Îndrăgostiții de litoral cu posibilități materiale caută case de vânzare în Constanța. Iar piața imobiliară pe litoralul românesc s-a dezvoltat simțitor. Și prețurile sunt pe măsură, așa încât Constanța se numără printre cele mai scumpe orașe din România.

Regiunea Constanței este principala atracție estivală a românilor. Ieșirea la Marea Neagră face ca acest oraș să fie cunoscut mai mult din punct de vedere turistic. Totuși, sunt mulți cei care doresc să locuiască în Constanța. Iar alții privesc cumpărarea de case de vânzare în Constanța drept investiții profitabile pe termen lung.

De ce să alegi case de vânzare în Constanța

Cele mai citite articole

Chiar dacă nu au vedere la mare și nu sunt cu acces direct la plajă, locuințele în Constanța au mereu potențial. Totuși, apartamentele pierd teren în fața caselor. Și asta pentru că o casă oferă mai mult spațiu. Și se poate obține un venit mai mare în urma închirierii ei în întregime sau pe camere. Fie că alegi achiziționarea unei case prin credit bancar, fie că optezi pentru rate direct la dezvoltator în ansambluri de locuințe noi, cumpărarea unei case de vânzare în Constanța chiar este o investiție bună.

Unde e mai bine?

Cât mai aproape de plajă, vei spune, desigur. Numai că sunt și alte cartiere constănțene către care merită să-ți îndrepți atenția. Prețurile sunt destul de ridicate în zona Faleza Nord sau Casa Căsătoriilor, cele mai căutate de altfel de cei ce doresc case la mare. De evitat ar fi Piața Chiliei și Poarta 6, acestea fiind considerate printre cartierele periculoase ale orașului. Dar sunt zone precum Tomis, Palazu Mare, Palas sau Brătianu, în care, cu puțin noroc, poți găsi case de vânzare în Constanța la prețuri acceptabile și cu potențial pe termen lung. Important e să te asiguri că ai acces facil la transportul către principalele atracții ale orașului.

Cele mai citite articole

Related Posts