curatenie scari de bloc

Asociatiile de locatari pot acum sa beneficieze de servicii profesionale de curatenie in scara blocului

de FluxImobiliar
0 comentariu

Una dintre cele mai mari probleme ale acelor persoane care locuiesc intr-un apartament la bloc este curatenia din scara blocului. Pentru ca exista persoane care sunt foarte exigente cu privire la acest aspect, dar in acelasi timp exista si persoane care nu acorda atentie acestor detalii, de multe ori curatenia in scara blocului devine o problema intre locatarii care locuiesc pe aceeasi scara de bloc.

Cu toate ca de multe ori asociatiile de proprietari cauta sa gasesca solutii pentru a rezolva aceasta problema si cauta frecvent alt personal care se ocupe de curatenia din scara blocului, este foarte greu sa multumeasca toti locatarii scarii de bloc respective. Pentru a rezolva cat mai eficient aceasta problema si pe termen lung, solutia ideala o reprezinta serviciile de curatenie scari de bloc prestate de o firma specializata in serviciile de curatenie.

Servicii profesionale pentru curatenia in scara blocului

Scara blocului este spatiul comun cel mai intens utilizat intr-un imobil de tip bloc cu mai multe apartamente. Cu cat numarul de apartamente este mai mare, cu atat scara de bloc este mai des utilizata. Tocmai de aceea, curatenia in scara blocului este foarte importanta pentru a asigura un mediu cat mai sanatos si cat mai igienic pentru locatari. Serviciile de curatenie scari de bloc puse la dispozitie de o firma profesionista in acest domeniu de activitate se refera la curatenia generala si la curatenia de intretinere a scarii de bloc.

Curatenia generala a scarilor de bloc presupune operatiuni precum spalarea tuturor elementelor de tamplarie si a suprafetelor vitrate care sunt accesibile, spalarea usii de la intrarea in scara de bloc, dar si a treptelor de la intrare, spalarea caloriferelor de pe scara blocului (acolo unde acestea exista), curatarea tuturor corpurilor de iluminat de pe scara blocului, a intrerupatoarelor, a avizierului si a gurilor de aerisire.

De cealalta parte, curatenia de intretinere a scarilor de bloc includ operatiuni precum maturarea si spalarea scarilor de bloc, maturarea aleilor de acces din jurul blocului, spalarea lifturilor (acolo unde acestea exista), dar si stergerea si curatarea balustradelor si a geamurilor de la intrare.

Beneficiile serviciilor profesionale de curatenie in scara blocului

Exista mai multe argumente pentru care merita sa apelezi la o firma profesionista in serviciile de curatenie atunci cand vine vorba despre curatenia in scara de bloc. Primul beneficiu de care se poate bucura o asociatie de proprietari se refera la faptul ca nu va mai trebui sa isi faca griji cu privire la a gasi personal pentru curatenia in scara blocului. De asemenea, nici procurarea de produse de curatenie si echipamente nu va mai fi in sarcina asociatiei de proprietari.

Un al doilea avantaj se refera la calitatea curateniei, aceasta fiind la cele mai ridicate standarde. Din acest punct de vedere toti locatarii vor fi multumiti de curatenia din scara de bloc. Nu in ultimul rand curatenia va fi una de durata ca urmare a utilizarii de produse profesionale de curatenie, indiferent daca vorbim despre curatenia generala sau cea de intretinere.

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!