Companii specializate în construcții blocuri

de FluxImobiliar

Blocurile de construcții din beton sunt materiale de construcție populare în toată lumea din multe motive. Sunt disponibile, accesibile și puternice. În ciuda faptului că sunt create de om, blocurile de beton sunt, de asemenea, o alegere durabilă.

Avantajele construcții de blocuri din beton

Iată o privire rapidă asupra avantajelor blocurilor de beton:

Rezistență și durabilitate – Blocurile de beton sunt puternice și pot rezista testului timpului. Conform inițiativei Cement Sustainability Initiative a Consiliului Mondial al Afacerilor pentru Dezvoltare Durabilă, betonul devine mai puternic în timp și nu este slăbit de umiditate, dăunători sau mucegai.

Rezistență la foc – În cazul în care o structură din lemn va ceda rapid la flăcări, o clădire de bloc de beton poate rezista acestora și poate limita capacitatea focului de a se răspândi rapid.

Fabricate local – Blocurile de beton sunt aproape întotdeauna fabricate și vândute local datorită costurilor ridicate asociate transportului materialelor grele.

Cele mai citite articole

Proprietăți izolante – Blocurile de beton sunt cunoscute pentru proprietățile lor izolante. Blocurile de beton excelează pentru a împiedica pătrunderea temperaturilor exterioare în casă, rezultând adesea în costuri mai mici de energie. Aceste proprietăți izolante variază în funcție de producător și depind de densitatea blocului. Blocurile de beton goale pot fi umplute cu izolație în timpul construcției, dacă se dorește.

Culori și finisaje personalizate – Astăzi, blocurile de construcții din beton pot fi realizate la comandă pentru a satisface cel mai bine cerințele proiectului dumneavoastră. Nu numai că puteți specifica culoarea și finisajul, blocurile de beton pot fi realizate în diferite forme și dimensiuni.

Accesibil și durabil – Adesea, alegerile ecologice vin cu un preț mare. Blocurile de beton rămân la prețuri accesibile și sunt adoptate din ce în ce mai mult ca o alegere ecologică. Materiile prime utilizate pentru producerea blocurilor de beton sunt durabile și reciclabile. Producerea acestora folosește mai puțină energie decât pentru a produce materiale de construcție comparabile, iar emisiile de CO2 asociate cu producția de blocuri de beton sunt considerate relativ scăzute în comparație cu cele ale unor materiale de construcții similare.

Prietenos cu mediul

Datorită abilităților lor de izolare, blocurile de beton reduc efectiv nevoia de producere a energiei, făcându-le o opțiune ecologică atât pentru proprietarii de apartamente, cât și pentru restul comunității. Ciclul lor lung de viață înseamnă, de asemenea, că materialele nu se risipesc și nu trebuie să fie înlocuite în mod obișnuit.

Selectarea culorii și a texturii

Tehnologia zidăriei a avansat semnificativ în ultimele decenii pentru a oferi proprietarilor de blocuri o mare varietate de opțiuni atunci când vine vorba de aplicarea culorii și texturii. Astăzi, clădirile din beton vin într-o gamă de culori, în afară de griul standard care vă vine în minte atunci când majoritatea oamenilor se gândesc la beton.

Cele mai citite articole

Related Posts