Cum găsești repede un chiriaș? Recomandările specialistului

de FluxImobiliar

Detaliile contează, atunci când îți pregătești locuința pentru închiriere, nu doar curățenia. Iar o locuință decorată cu gust poate câștiga detașat într-o competiție cu una care dispune de o amplasare favorizată.

Gândește-te bine ce tip de chiriaș vrei să atragi și amenajează apartamentul în funcție de preferințele sale, este sfatul dat de Iulian Niculae, Realtor Victoria Consult, celor care vor să-și închirieze cât mai repede locuința.

El ne oferă și un exemplu din propria activitate în imobiliare. „Am o situație destul de interesantă. Un proprietar care are un portofoliu de mai multe apartamente situate în București, în locații destul de bune, lângă metrou, s-a plâns că în ultimul timp nu mai obține chiriile scontate. Acest lucru este cauzat de faptul că mobilierul este vechi și nu a acordat atenție exact la partea de home staging necesară unei închirieri”, a explicat Niculae, în cadrul celei mai noi ediții imoExpert.

Cele mai citite articole

După curățenia de rigoare în locuință, specialistul cu peste 25 de ani de experiență în real estate recomandă amenajarea acesteia în funcție de clientul țintă vizat.

„Este foarte important să pregătești accesorii și mobilă către targetul respectiv. Dacă vizezi tineri care lucrează în corporații, atunci poți să alegi un stil minimalist”, a spus el, sfătuindu-i totodată pe proprietari să lucreze și cu lumina din apartament.

URMĂREȘTE INTEGRAL EDIȚIA IMOEXPERT DIN FEBRUARIE

The post Cum găsești repede un chiriaș? Recomandările specialistului appeared first on ImoExpert.

Cele mai citite articole

Related Posts