Cum pregătești o garsonieră pentru vânzare: 5 pași importanți

de FluxImobiliar

Vânzarea unei garsoniere într-un timp cât mai scurt depinde și de impresia pe care și-o fac potențialii clienți despre acest spațiu rezidențial, în timpul vizionarilor. Acest loc trebuie să le inspire încredere, armonie și siguranță, iar toate aceste atribute, învăluite într-o atmosferă ce inspiră ideea de “acasă”. 

Așadar, prima impresie contează enorm, în decizia unui persoane de a cumpăra o garsonieră pe care o vizionează. Pentru a îmbunătăți imaginea sa, iată o serie de recomandări simplu de pus în practică: 

1. Igienizarea completă a garsonierei 

Casa ta trebuie să strălucească de curățenie, atunci când primii curioși îi trec pragul. De altfel, un spațiu complet igienizat poate genera o percepție pozitivă față de prima vizită, astfel încât această senzație să cântărească foarte mult ulterior, în stabilirea unei decizii. 

Cei care vin să vadă garsoniera vor petrece timp considerabil în mai toate spațiile casei, punând întrebări despre una sau alta și, mai important decât atât, analizând chiar și cele mai mici detalii. Așadar, spală, șterge, curăță de praf și aerisește fiecare zonă importantă a casei. 

2. Mirosurile din acest spațiu contează 

Simțul olfactiv cântărește la fel de mult ca cel vizual, în percepția pe care un client și-o construiește despre locuința pe care o vizitează. De aceea, asigură-te că te ocupi de două aspecte esențiale, în acest sens: 

  1. Elimini orice sursă de miros neplăcut din casă
  2. Achiziționezi un odorizant cu miros plăcut, nici prea puternic, nici prea dulce, ci unul care poate relaxa și binedispune. 

3. Reparații esențiale în casa ta 

Pune totul la punct în garsoniera pe care dorești să o vinzi, din punct de vedere al funcționalității unor elemente precum: sistemul de încălzire, sistemul de ventilație, sistemul de lumini, sistemul de țevi și conducte etc 

Cele mai citite articole

Clienții se simt mult mai confortabil atunci când observă că acestea funcționează la parametri optimi, iar schimbările pe care urmează să le realizeze țin mai mult de partea estetică, decât de cea funcțională. 

Așadar, îți recomandăm să recondiționezi aceste sisteme din casă, sau să le înlocuiești cu altele noi, simplu de comandat online: https://mathaus.ro/c/calorifere-si-convectori/79 

4. Un decor cât mai simplu ajută mult 

Chiar ești pasionat de un anumit stil de amenajare interioară, descris de elemente ce încarcă prin forme și cromatică un anumit spațiu, gusturile sunt subiective. Dacă pregătești garsoniera pentru vânzare, elimină din spațiul casei elementele ce pot “sufoca” decorul. 

Mizează pe o propunere de spațiu cât mai aerisită, ce le poate permite vizitatorilor să fie atenți la detaliile care contează cu adevărat: suprafețele disponibile, calitatea finisajelor, investițiile realizate în anumite elemente din decor etc  

5. Poze de anunț de o calitate foarte bună

Mediul online este de partea ta, atunci când dorești ca anunțul pentru vânzarea garsonierei să ajungă la cât mai multe persoane. Este simplu să postezi astăzi un anunț pe site-urile de profil, fie că apelezi sau nu la o agenție imobiliară cu titlu de intermediar în tranzacție. 

În structura unui anunț de vânzare a unui imobil, calitatea imaginilor contează foarte mult pentru stabilirea unei programări de vizionare. Așadar, asigura-te că: 

  • utilizezi un device cu o calitate a camerei foarte bună; 
  • surprinzi în poze detalii relevante pentru cumpărători; 
  • lumina utilizată este cât mai rece, pentru a evidenția detaliile;
  • pozele postate în anunț sugerează ideea unei case primitoare;  
  • în cadru nu sunt surprinse obiecte personale sau articole de îmbrăcăminte;
  • imaginile susțin informațiile prezentate în textul anunțului de vânzare. 

Ține cont de toate aceste sfaturi, iar șansele de a vinde mai repede garsoniere vor crește exponențial. Așa cum ai putut observa, sunt simplu de pus în practică și au rolul de a-i face vizitatorului o primă impresie bună, element vital în decizia finală pe care o va lua ulterior

Cele mai citite articole

Related Posts