Cum să îți decorezi anul acesta casa de Crăciun? Top 5 idei simple și plăcute

de FluxImobiliar

Dacă ești genul de om care nu începe prima zi din luna Decembrie cu decorarea casei și a bradului, poate că acum este momentul să o faci. Mai sunt câteva zile rămase până la marea sărbătoare și casa trebuie ornată frumos. Există multe lucruri de care să ții cont atunci când trebuie să te ocupi de acest aspect. Dacă vrei să afli câteva idei simple pe care le poți folosi și tu, citește în continuare acest articol!

Află ce poți face chiar tu

1. Alege o paletă de culori

Dacă vrei ca totul să se potrivească de minune, ar fi important să îți setezi o paletă de culori. De exemplu, poate că roșul este culoarea ta preferată și vrei să folosești acest Crăciun. Așadar, alege o culoare primară care să fie dominantă și o culoare secundară care să fie folosită ca accent. Folosește culorile pentru a crea o temă pentru spațiul care va fi decorat!

2. Optează pentru un stil aparte

Acum există variate stiluri prin care îți poți decora casa de Crăciun și din care poți alege. Câteva stiluri foarte populare ar fi următoarele:

  • Stilul tradițional;
  • Stilul rustic;
  • Stilul industrial;
  • Stilul natural.

Acestea sunt câteva din stilurile existente, însă dacă vrei să vezi care sunt altele și prin ce se diferențiază fiecare, poți face o mică cercetare. Este important să alegi ceva ce îți place ție, dar și celorlalți membri ai familiei!

3.Minimalist sau din abundență?

Cele mai citite articole

Aici depinde de tine ce îți place să ai în casă. Poate că anul acesta nu vrei să mergi pe multe decorațiuni, luminițe și totul să fie mai minimalist. Nu este nimic greșit în asta, ba chiar îți va lua mai puțin timp să pregătești.

Dar dacă ești pe partea cu abundența, ține cont că uneori poate fi prea mult. Atunci când ornezi încearcă să vezi imaginea de ansamblu și să aranjezi acolo unde consideri că este încărcat.

4. Nu uita de luminițe

Luminile sunt cea mai importantă parte a decorării pentru Crăciun. Există atât de multe moduri în care le poți folosi pentru a îți decora casa, iar acestea nu trebuie să coste foarte mult. Este important să le folosești în interior, dar poți amenaja și exteriorul. Mereu va fi un efect superb și tuturor le va plăcea, mai ales dacă folosești o instalație de Crăciun calitativă! Poți găsi tot ce ai nevoie pe site-ul celor de la Universulelectricelor.ro.

5.Adu nătura direct în casă

Poți aduce un aer de exterior prin încorporarea în decorul tău a unor simple elemente naturale. Poți opta pentru un  brad natural, care poate fi o opțiune bună pentru a aduce natura direct în casa ta. Iar dacă nu preferi să alegi un astfel de brad, poți alege diferite ornamente create special din crenguțe din diferiți pomi sau chiar să creezi tu ceva. Din conuri, rămurele de salcâm sau poate chiar din vâsc. Opțiunile sunt infinite și se pot crea numeroase decorațiuni!

Așadar, dacă dorești să-ți decorezi casa pentru Crăciun anul acesta, iată cinci idei simple care te vor ajuta să începi. Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să creezi o casă frumoasă și festivă de care să te bucuri atât tu, cât și familia ta!

Sursă foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Related Posts