Cum te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru inchirierea halei industriale?

de FluxImobiliar

Una din cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia proprietarii unei afaceri este legata de gasirea unei hale de inchiriat care sa indeplineasca toate conditiile necesare. Pentru ca din ce in ce mai multe afaceri se dezvolta in tara pe plan industrial, oamenii cauta sa inchirieze hale atat pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii, cat si pentru a putea depozita echipamente, materiale si produse. Atat reprezentantii companiilor mari, cat si reprezentantii companiilor mici si mijlocii iau in calcul aceasta varianta, astfel incat raportul calitate-pret sa fie cat mai avantajos.

Cum inchiriezi hala industriala?

Inainte de a lua o astfel de decizie, reprezentantii afacerilor care necesita un spatiu de depozitare sau de desfasurare a activitatii trebuie sa gaseasca o companie care sa le ofere servicii pe masura asteptarilor. Compania GVA Activ este o companie de renume, foarte importanta, care isi extinde activitatea de consultanta imobiliara si in mediul online, activand in diferite orase ale tarii.

Pentru a inchiria spatii industriale si de depozitare, clientii trebuie doar sa acceseze site-ul, sa vada toate conditiile de inchiriere si posibilitatea de extindere a afacerii, precum si conditiile de parasire a spatiului si de negociere a chiriei. Sunt foarte multe persoane care nu mai fac fata expansiunii business-ului si nu au suficient loc pentru utilaje, echipamente si pentru produsele finite ale companiei.

Cele mai citite articole

Pe baza caror criterii inchiriezi hala industriala?

Inainte de a inchiria o hala industriala, este bine ca aceasta sa fie aleasa in functie de criterii foarte bine stabilite. Asadar, chiriasii trebuie sa ia in calcul spatiul disponibil si spatiul necesar, valoarea chiriei lunare in lei sau in euro, precum si amplasarea spatiului si accesibilitatea locatiei. Este foarte important ca spatiul sa fie cat mai accesibil, atat pentru personalul firmei, cat si pentru furnizori.

Totodata, este foarte important sa existe un spatiu pe care sa se poata intra cu masina de mare tonaj, pentru a incarca sau a descarca marfa. Mai mult decat atat, hala industriala este o alegere cu atat mai buna cu cat dispune de servicii de intretinere si de curatenie, astfel incat clientii sa fie foarte multumiti de decizia luata.

Acestia trebue sa fie foarte atenti cu metoda de incalzire pe perioada iernii si daca exista aparate de aer conditionat pentru perioadade vara. In plus, nu trebuie sa scape din vedere posibilitatea de a extinde perioada chiriei. Spatiul industrial ideal de inchiriat sub forma unei hale industriale trebuie sa fie in primul rand util si foarte accesibil, nu neaparat sa fie amplasat in mijlocul orasului.

In concluzie, inchirierea unei hale industriale nu este o misiune deloc imposibila, ci mai degraba o alegere simpla pentru cei care stiu exact ce criterii trebuie sa indeplineasca spatiul pe care urmeaza sa il foloseasca in plan profesional. Inchirierea halei industriale incepe cu un simplu click pe internet, in cadrul site-ului reprezentativ al celei mai importante companii care activeaza in acest domeniu la momentul actual, cu sedii in mai multe orase.

Cele mai citite articole

Related Posts