De ce criterii ţii cont când este necesar să închiriezi spaţii industriale

de FluxImobiliar

Spaţiile industriale sunt spaţii cu cerinţe speciale şi de aceea este necesar să se ţină cont de mai multe criterii importante pentru alegerea unui spaţiu optim. De asemenea, se recomandă ca încă de la început să fie analizate corespunzător nevoile actuale şi cele preconizate pentru viitor deoarece mutarea tuturor obiectelor dintr-un spaţiu industrial în alt spaţiu se poate dovedi foarte complicată şi costisitoare. Alegerea celui mai bun spaţiu industrial încă de la început este varianta optimă pentru toate firmele şi companiile care au nevoie de un astfel de spaţiu.

Închiriere spaţii industriale în funcţie de activitatea prestată

Prima şi cea mai bună idee este aceea de închiriere spaţii industriale adaptate activităţii din interior. În sensul acesta se recomandă ca persoana care închiriază să evalueze corect tipul de activitate şi modul în care aceasta se desfăşoară pentru a se asigura că există suficient spaţiu pentru angajaţii de la birouri, pentru persoanele care lucrează în hale sau pe liniile de producţie, pentru depozitarea materiei prime, pentru pauzele de masă şi pentru depozitarea documentelor. Ţinând cont de aceste criterii este mult mai uşor procesul de închiriere spaţii industriale.

Zona în care se află spaţiul industrial de închiriat şi legislaţia aferentă

Cele mai citite articole

Zona în care se află un spaţiu industrial de închiriat contează foarte mult pentru că există şi anume străzi sau cartiere în care nu se poate face transport cu tirul, de exemplu. În cazul în care firma trebuie să primească astfel de transporturi de la furnizori, este foarte important ca locul în care se află spaţiul industrial de închiriat să permită acest lucru. De asemenea, sunt şi locaţii în care nu poate fi trasă apă sau în care racordarea la gaze nu este posibilă din diverse motive ceea ce înseamnă că şi în acest sens trebuie luată în calcul zonă.

Posibilităţile de modificare a spaţiului

Posibilitatea de a modifica spaţiul este foarte importantă pentru că niciun spaţiu industrial nu este perfect adaptat firmei care se mută în interior. Este vorba în primul rând despre compartimentarea locului, pentru că fiecare activitate are modul sau de organizare. În cazul în care spaţiul are nevoie de modificări, este necesar să fie întrebat proprietarul de la bun început cu privire la acestea şi să se stabilească prin contract toate aspectele în acest sens.

Siguranţa

Siguranţa este esenţială atât pentru spaţiile de birouri cât şi pentru cele industriale. Toată lumea are de suferit dacă spaţiul nu se află într-o zonă sigură. În primul rând sunt companii care au pierdut cei mai valoroşi angajaţi din acest motiv. Atunci când personalul pleacă de la serviciu este important să nu se simtă ameninţat de comunitatea în care se află jobul lor, pentru că vor încerca să îşi găsească rapid altceva. În plus, este foarte important şi pentru siguranța bunurilor şi serviciilor ca zona să fie una sigură, pentru a fi diminuat riscul de pătrundere prin efracţie, furturile, atacurile şi alte astfel de probleme ce pot apărea în zonele nesigure.

Cele mai citite articole

Related Posts