De unde poți comanda cele mai frumoase flori în București? De la Maison d’Or!

de FluxImobiliar

Chiar dacă este toamnă, nu înseamnă că nu mai putem dărui flori persoanelor dragi din viața noastră. Deși ai putea spune că toamna nu vei găsi flori la fel de frumoase ca în celelalte anotimpuri, adevărul este că în florării te așteaptă buchete si aranjamente speciale, ideale pentru această perioadă a anului. Poți dărui cu succes dalii, crizanteme, trandafiri, hortensii (cât mai sunt disponibile), craspedia, germini și multe altele, care arată spectaculos și care vor aduce un plus indiferent unde vor fi așezate. 

De asemenea, știm că de cele mai multe ori, timpul liber nu este de partea ta și programul de muncă haotic nu îți permite să ajungi la florăria ta preferată, așa că ai nevoie de o soluție rapidă și pe care să te poți baza oricând. În acest sens, îți recomandăm florăria online Maison d’Or, de unde poți comanda oricând ai nevoie florile preferate. Este o florărie online de lux, cu servicii de excepție, cu flori deosebite și cu prețuri avantajoase. Poți comanda flori atât dacă ești din București, dar și din alte orașe din țară, singura diferență fiind timpul de livrare (în București vei primi comanda în maxim două ore de la confirmare, iar în restul țării în cel mai scurt timp posibil, datorită florăriilor partenere). Astfel, Maison d’Or este atât floraria ta online din Bucuresti preferată, dar și din țară. 

Poate te vei întreba de ce să alegi Maison d’Or și nu altă florărie! În continuare, îți vom prezenta câteva dintre argumentele noastre. În primul rând, Maison se diferențiază datorită produselor oferite. Fiecare buchet și aranjament floral este realizat cu atenție și pricepere de către un designer florist și de aceea va arăta spectaculos. În plus, aici vei găsi flori superbe, unele chiar exotice sau flori care în mod normal nu s-ar găsi în alte perioade (spre exemplu, chiar și acum toamna, poți comanda buchete și aranjamente florale care includ lalele). Dacă vrei să vezi buchetele pe care le poți comanda, dă click aici

Cele mai citite articole

Pe lângă produsul propriu-zis comandat, indiferent care ar fi acesta, vei primi și o felicitare specială, unde poți scrie orice dorești pentru persoana dragă căreia îi vei dărui florile. Buchetele vor fi însoțite de un plic de hrană florală și de un water-bag ce le va asigura prospețime timp de 24 ore, chiar dacă nu sunt puse într-o glastră. De asemenea, vei primi și instrucțiuni de întreținere și povestea buchetului sau aranjamentului și a designer-ului floral din mâinile căruia a ieșit atât de frumos. 

Maison d’Or se diferențiază și în ceea ce privește serviciile de livrare. Toate florilor vor fi livrate prin intermediul curierilor proprii, care se vor asigura că acestea vor ajunge la timp, în cea mai bună condiție. Curierii respecta normele impuse în această perioadă și vor purta întotdeauna mască și se vor dezinfecta astfel încât să nu existe nici un fel de problemă și toată lumea să fie în siguranță. 

În încheiere, sperăm că te-am convins să alegi cele mai frumoase flori de la Maisdon d’Or și să te bucuri de servicii speciale! 

Cele mai citite articole

Related Posts