De ce sa alegem presscontainerele deseuri reciclabile?

de FluxImobiliar

Containerele de presa sunt masini de compactare fiabile, utilizate in industria hartiei si a materialelor plastice, precum si in sectorul reciclarii. Sunt utilizate in orice loc in care sunt generate cantitati mari de deseuri sau materiale reciclabile. De exemplu, utilizarea containerelor de presa dupa separarea materialului folosind un bloc de aer separator permite ca volumul de hartie si alte materiale reciclabile sa fie reduse pana la 1/6 din volumul initial. Acest lucru economiseste costurile de transport si de eliminare.

AVANTAJELE UNUI RECIPIENT PENTRU PRESA

Prin utilizarea containerelor de presa, de exemplu dupa separarea materialelor cu ajutorul unui blocator separator, volumul de hartie si alte materiale reciclabile pot fi reduse la 1/6 din volumul initial. Containerele economisesc astfel costurile de transport si de eliminare.

Avantajele reciclarii deseurilor noastre sunt enorme in comparatie cu actiunile pe care le implica. Reciclarea inseamna economisirea de materii prime, energie, apa si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. De asemenea, reprezinta o generatie de forta de munca si tesaturi industriale.

Reciclarea impiedica produsele si materialele sa devina deseuri, transformandu-le in altele complet noi, prelungindu-si viata si contribuind la pastrarea resurselor naturale ale planetei. Reciclarea face parte din economia circulara, modelul se bazeaza pe utilizarea 100% a materiilor prime, eficientizand procedeele de fabricare si fabricare.

Cele mai citite articole

Studii realizate si rezultatele obtinute

Cateva studii realizate de ESCI (Scoala de Studii Internationale) si Catedra UNESCO au aratat ca energia necesara pentru a obtine materie prima reciclata este mai mica decat cea utilizata pentru obtinerea materiei prime virgine. Obtinerea materiilor prime necesare fabricarii unor produse genereaza mai multe substante poluante decat daca ar fi reciclate, adica se genereaza mai putin CO2 in atmosfera, iar poluarea emisa este redusa. De asemenea, producerea hartiei de la zero inseamna mai multa apa decat utilizarea hartiei reciclate.

Recipient de presa – este o presa sau un container dintr-o singura constructie care poate fi manipulat si transportat de un camion echipat cu un carlig incarcator standard. Containerele de presa sunt utilizate in cazul in care sunt colectate cantitati mari de deseuri secundare (cutii de carton, materiale de ambalare, pungi, deseuri de plastic, materiale pudra) si trebuie transportate in locuri de sortare, reciclare sau depozitare. Prin utilizarea containerelor de presa, companiile sunt capabile sa se ocupe in mod eficient in ceea ce priveste costurile cu deseurile secundare si isi pastreaza spatiile si teritoriile in ordine.

Recipientele noastre de presa sunt disponibile in doua dimensiuni:

  • PRESCONTAINER DESEURI RECICLABILE APB 606
  • PRESCONTAINER DESEURI RECICLABILE APB 607

Containerele de presa sunt usor de instalat si pregatite pentru functionare, rampa nu este necesara pentru incarcare si, in caz de nevoie, relocarea unui container de presa pe teritoriul companiei nu necesita echipament special.

AWE COMPACTORS pune la dispozitia dumneavoastra astfel de presscontainere deseuri reciclabile. 

Cele mai citite articole

Related Posts