Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor

de FluxImobiliar
0 comentariu

La eveniment vor avea loc și lansări în exclusivitate de proiecte imobiliare.

Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului. Cei interesați de achiziții imobiliare vor avea acces, în cadrul TNI, la peste 50.000 de oferte imobiliare și se vor putea consulta cu 390 de profesioniști în domeniu.

Având o istorie de 16 ani pe piața autohtonă, TNI aduce la un loc agenții imobiliare, dezvoltatori, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

De la locuințe de Prima Casă la proprietăți de lux

Ediția de primăvară a TNI va reuni o gamă variată de oferte: apartamente în centrul și nordul Capitalei, locuințe ce se încadrează în programul Prima Casă, imobile din categoria premium, ideale pentru locuit și închiriat (în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj și alte zone de interes ale țării), proprietăți de lux și case de vacanță.

Potrivit organizatorilor, nordul Capitalei continuă să fie foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași, astfel că în cadrul târgului vizitatorii vor regăsi numeroase oferte din această categorie.

Spre exemplu, Black Oak Developer & Contractor va prezenta la TNI două proiecte rezidențiale, anume Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartment; acestea se disting prin localizarea favorabilă, prin compartimentările inteligente și finisajele de foarte bună calitate.

Un alt ansamblu rezidențial promovat în cadrul TNI va fi HILS Pallady Apartments. Conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului și amplasat la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, acest proiect va fi format din 12 blocuri, ce vor totaliza aproape 2.000 de apartamente, cu prețuri între 42.000 de euro și 91.000 de euro.

Citește și: Un nou ansamblu imobiliar mixt pe harta Bucureștiului: 2.000 de apartamente, prețuri de la 42.000 euro

De asemenea, cel mai nou proiect al Metropolitan Developments, anume Crown Towers, va fi prezentat în premieră la TNI 2020. Este vorba despre un ansamblu multifuncțional, amplasat în zona Herăstrău, din categoria ultrapremium. Acesta va avea 236 de apartamente, alături de spații de birouri, de retail și de agrement.

Citește și: Un investitor autohton pregătește un ansamblu de 1.000-1.200 de apartamente în zona Pipera

Printre participanții la TNI se numără și agenția imobiliară Pro Capital Development, cu o experiență de 30 de ani pe piața bucureșteană. Aceasta va participa la eveniment cu un amplu portofoliu de proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren în Capitală și județul Ilfov. În plus, reprezentanții agenției vor oferi vizitatorilor servicii de evaluare de imobile, asigurări de locuințe, cadastru și intabulare, finanțare directă, precum și consiliere gratuită.

Târgul Național Imobiliar (TNI)
Ediția 8-10 mai 2020
Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, Kourtidis Group
Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments, Imobiliare.ro

The post Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor appeared first on ImoExpert.

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!