Liziera de lac iti ofera casa mult visata? Vezi de ce!

de FluxImobiliar

Locatia – unul dintre atuurile complexului rezidential Liziera de Lac

Piata imobiliara din Romania o duce tot mai bine, iar datele Agentiei de Cadastru si Publicitate Imobiliara arata ca, pana in septembrie, vanzarile de locuinte au crescut cu 32%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Concret, romanii au cumparat peste jumatate de milion de case in primele noua luni ale anului 2021.

Cand vine vorba de vanzare case, Bucuresti (inclusiv imprejurimile) este unul dintre locurile in care s-au inregistrat cele mai multe cereri. Asadar, capitala este un oras unde cei din domeniul imobiliar au observat cat este de rentabila dezvoltarea unui proiect rezidential cu numeroase facilitati.

Un astfel de proiect rezidential, care se distinge prin facilitatile oferite si prin avantajul oferit de locatie, este Liziera de Lac. Este vorba despre un complex rezidential care a ridicat standardele sectorului imobiliar din Bucuresti si imprejurimi, in care numeroase persoane si-au gasit deja casa mult visata. Daca si tu esti in cautarea locuintei de vis, poti lua in considerare acest complex de case, gandit pentru a satisface asteptarile celor mai pretentiosi cumparatori.

Locul in care este amplasat acest proiect rezidential este excelent, din toate punctele de vedere – o oaza de liniste in natura, conectata la oras.

Cele mai citite articole

Mai exact, Liziera de Lac este un complex de case aflat la Sud-Est de Bucuresti, pe marginea lacului Tataru. Asadar, daca alegi sa iti cumperi o casa in acest ansamblu, vei fi inconjurat de un peisaj de vis.

Nu iti imagina ca vei locui intr-o zona remote, din care iti va fi greu sa ajungi in Bucuresti, deoarece Liziera de Lac beneficiaza de un drum de acces rapid catre autostrada A2, ceea ce inseamna ca iti vor fi suficiente 15 minute pentru a ajunge le statia de metrou Anghel Saligny sau 45 de minute, daca ai nevoie sa ajungi in zona centrala din Bucuresti.

Facilitati si avantaje exclusiviste, doar pentru membrii comunitatii Liziera de Lac

Dezvoltatorii acestui proiect rezidential au pus un accent deosebit pe ideea de apartenenta la comunitate, oferindu-le locatarilor un spatiu special amenajat, in care pot socializa sau poti lucra, pe care l-au denumit simplu, Community Hub. In plus, daca iti vei achizitiona o casa in Liziera de Lac, vei avea la dispozitie, in cadrul complexului, servicii medicale de baza si de urgenta, o gradinita, restaurant, cafenea si spatii comerciale.

Uita de grija locului de parcare pe care o aveai in Bucuresti, deoarece in cadrul acestui complex rezidential exista suficiente spatii atat pentru tine, cat si pentru vizitatorii tai. Iar daca ai o masina electrica, o poti incarca la statiile special amenajate. Pentru cei care doresc sa mearga in Bucuresti fara a isi folosi propriul autoturism, Liziera de Lac pune la dispozitie microbuze care apartin complexului.

Despre avantajele exclusiviste ar fi foarte multe detalii de spus, de la piscina si terenurile sportive aflate la doar cinci minute de viitoarea ta casa, pana la asigurarea permanenta a pazei si promenada creata pe marginea lacului sau pistele pentru biciclisti. Insa, ne rezumam la a ti le mentiona, iar daca ti-am starnit curiozitatea si esti in cautarea unei case, poti vizita acest proiect rezidential, pentru a iti alege locuinta de vis din cele sapte tipuri diferite de case puse la dispozitie de catre dezvoltator.

Cele mai citite articole

Related Posts