Maturo Residence: apartamente deosebite la malul mării (P)

de FluxImobiliar

Visezi la o locuință pe malul mării – permanentă sau de vacanță? Noul ansamblu Maturo Residence poate fi exact ceea ce cauți!

Acesta este amplasat pe un teren de 1.250 de metri pătrați din zona Campusul Universitar, pe strada Perlei nr. 8. Proiectul constă într-o clădire, structurată pe D+P+3E, ce va cuprinde un total de 28 de apartamente – cu una, două și trei camere. Locuințele vor fi livrate în trei etape, cea dintâi având ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an. Cea de-a doua, luna martie 2021. iar cea de-a treia, luna noiembrie 2021.

„Maturo Residence este un proiect imobiliar impresionant prin concept, calitatea materialelor folosite şi amplasarea acestuia. Proiect de tip D+P+3E, dezvoltat într-o zonă liniştită, între lac şi mare, pe strada Perlei nr 8, zona Campusul Universitar. Viitorii proprietari se vor bucura de imobile spaţioase şi acces facil către punctele de interes: Staţiunea Mamaia, Universitatea Ovidius, Penny Market, Carrefour, Mall Vivo, Kaufland.”

Dezvoltator Maturo Residence

 

Accesibil pentru bugete diferite

Cele mai citite articole

Apartamentele din cadrul Maturo Residence au suprafețe generoase și sunt accesibile atât persoanelor care intenționează să apeleze la un credit Prima Casă, cât și celor care ar avea un buget mai ridicat la dispoziție. Astfel, locuințele monocamerale, ce au între 50 și 56 de metri pătrați, pot fi achiziționate cu 50.000-60.000 de euro, cele bicamerale (63-77 de metri pătrați) costă între 63.000 și 77.000 de euro, iar cele tricamerale (83-127 de metri pătrați) sunt cuprinse între 85.000 și 130.000 de euro. Un avantaj important pentru potențialii cumpărători este că prețurile sunt negociabile în funcţie de avansul oferit.

Locuri de parcare în subteran

Apartamentele din cadrul ansamblului rezidențial sunt predate „la cheie”, beneficiind de dotări şi finisaje de calitate, precum uși de la PINUM (la intrare și de interior), centrală pe gaz în condesare, tâmplărie PVC cu șase camere (profil gri antracit) etc. Imobilul beneficiază, de asemenea, de parcare subterană, amplasată la demisol, în vreme ce familiile care au copii beneficiază de loc de joacă special amenajat.

Click pentru fotografii și detalii suplimentare!

The post Maturo Residence: apartamente deosebite la malul mării (P) appeared first on ImoExpert.

Cele mai citite articole

Related Posts