Stai acasă? Acum poți beneficia de consiliere video gratuită pentru amenajare!

de FluxImobiliar

Statul acasă, în contextul măsurilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19, poate avea și părți bune.

Un aspect pozitiv adus de noua stare de lucruri, anume intrarea întregii populații în stare de „carantină”, ar fi acela că o serie de companii fac tot posibilul să se adapteze – ceea ce se poate traduce în reale beneficii pentru consumatorul final. Un asemenea exemplu este dat de furnizorul de soluții de amenajare Delta Studio, care a decis să ofere clienților săi un nou serviciu, anume consiliere video gratuită pentru amenajarea casei.

„O perioadă delicată, care îndeamnă la prudență și responsabilitate”

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de așa ceva? Nimic mai mult decât să intri pe site-ul companiei și să completezi formularul cu datele despre proiect, urmând ca un reprezentant Delta Studio să te contacteze apoi pentru o ședință de consultanță video. Cu acesta vei putea discuta despre stilul de design care s-ar potrivi locuinței tale, inclusiv în funcție de buget, despre produsele recomandate, precum și despre stocurile disponibile. După o asemenea discuție, poți comanda online produsele dorite, iar acestea îți vor fi livrate, în cel mai scurt timp posibil.

„Trecem printr-o perioadă delicată, care îndeamnă la prudență și responsabilitate din partea fiecăruia dintre noi. Principala noastra prioritate este să creăm medii sigure de lucru, pentru toate persoanele implicate, și să asigurăm continuitate pentru proiectele partenerilor nostri, de la clienți individuali la dezvoltatori imobiliari, care se bazează pe stocurile noastre în acest moment.”

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

 

Cele mai citite articole

Citește și: Când teleworking-ul devine o necesitate: 5 sfaturi pentru a te adapta mai ușor lucrului de acasă

Punctele de lucru sunt constant igienizate

Într-o postare de pe blogul oficial al companiei se menționează măsurile de siguranță adoptate ca răspuns la situația dificilă din momentul de față. Astfel, peste 60% din activitatea companiei se desfășoară de la distanță, în vreme ce punctele de lucru au un acces limitat și sunt igienizate în mod constant. „Activitatea fizică a fost limitată la punctele în care sunt asigurate condiții stricte de igienă. Depozitul central al companiei funcționează în circuit închis, livrările fiind asigurate în regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranță”, explică reprezentanții Delta Studio.

„Perioada actuală reprezintă o adevărată provocare, pe de o parte prin distanța fizică pe care o impune între persoane. Pe de altă parte, este și o perioadă în care conectivitatea online aduce împreună oamenii și permite continuarea activităților și proiectelor. La Delta Studio, am investit mult în ultimii ani în digitalizarea ofertei și a serviciilor oferite. În același timp, am investit în crearea de stocuri semnificative pentru produsele oferite, astfel încât putem să onorăm majoritatea comenzilor în această perioadă.”

Dragoș Bonea, director general Delta Studio

 

Citește și: Adaptare rapidă la lucrul de acasă: „Asistăm la o mobilizare exemplară a companiilor, pe toate planurile”

The post Stai acasă? Acum poți beneficia de consiliere video gratuită pentru amenajare! appeared first on ImoExpert.

Cele mai citite articole

Related Posts