Târg imobiliar în Cluj-Napoca: 4 zile, peste 20 de expozanți și oferte speciale la „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”

de FluxImobiliar
0 comentariu

Săptămâna aceasta se dă startul primului târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj-Napoca.

Peste 20 de expozanți participă la prima ediție „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”, dezvoltatorii prezenți în cadrul evenimentului urmând să le prezinte vizitatorilor oferte cât se poate de variate, de la apartamente premium în zone centrale din Cluj-Napoca la proiecte ferite de aglomerația urbană, dar și penthouse-uri, ansambluri de case și proprietăți pasive.

Mai mult, unele dintre locuințe vor beneficia de un preț special valabil doar pe perioada evenimentului.

„După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoa, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expoziției este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieței imobiliare din Cluj-Napoca și de a facilita vizita celor interesați de o achiziție sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente”, a declarat Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

Printre expozanții târgului se numără Wings-Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă și Duplexo. Nu lipsesc nici reprezentanți ai unor instituții financiar-bancare pregătiți să le ofere participanților consiliere în vederea obținerii unor credite cât mai avantajoase.

Vizitatorii vor avea parte și de surprize venite din partea organizatorilor, inclusiv de o tombolă în cadrul căreia pot câștiga un iPhone 11.

„Expo Top Ansambluri Rezidențiale” se organizează, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, în zona de foodcourt din Vivo Mall Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00-21:00. Excepție va face doar ziua de duminică, atunci când vizitatorii sunt așteptați la târg în intervalul 10:00-20:00.

Expoziția imobiliară este organizată de Kipina și Vivo Mall, cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon. Imobiliare.ro este partener media „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”.

The post Târg imobiliar în Cluj-Napoca: 4 zile, peste 20 de expozanți și oferte speciale la „Expo Top Ansambluri Rezidențiale” appeared first on ImoExpert.

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!