Un dezvoltator autohton donează 50.000 de euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”

de FluxImobiliar
0 comentariu

Fondurile venite din partea companiei vor fi folosite inclusiv pentru realizarea analizelor necesare acelor persoane care prezintă simptomatologie specifică noului coronavirus.

Actuala criză din domeniul sanitar a determinat mai mulți jucători din domeniul imobiliarelor să se implice în lupta împotriva COVID-19. Un exemplu recent este reprezentat de Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de clădiri de birouri de clasă A din România. Compania și-a anunțat intenția de a face o contribuție financiară în valoare de 50.000 de euro către Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș. „Fondurile vor contribui la buna funcționare a acestei instituții atât de importante în combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificării virusului, cât și pentru protejarea cadrelor medicale și tratarea pacienților internați aici”, explică reprezentanții Genesis Property.

Citește și: Jucători din imobiliare se implică în lupta împotriva COVID-19

Și un ajutor… altfel

Totodată, Genesis Property susține financiar și inițiativa de solidaritate #ACUM lansată de restaurantul KANE – New Romanian Cuisine care dorește să sprijine cadrele medicale și alte grupuri vulnerabile. #ACUM livrează în fiecare zi mâncare de bună calitate către Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, către Institutul Național „Victor Babeș”, către Spitalul de Urgență Floreasca și, în același timp, către cât mai multe centre de sănătate din București, care se ocupă activ de persoane afectate.

„Oamenii sunt cei care fac diferența în aceste momente dificile. Suntem solidari cu profesioniștii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a virusului SARS-COV-2 și le mulțumim acestora pentru eforturile depuse pentru binele comunității.”

Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property

 

Despre Genesis Property:
Genesis Property deține un portofoliu de peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, cu o capacitate de peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, anume West Gate Studios, precum și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de patru stele (ambele situate în cadrul West Gate).

The post Un dezvoltator autohton donează 50.000 de euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” appeared first on ImoExpert.

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!