Top elemente de confort ale noului Mercedes EQV

de FluxImobiliar

Noile modele Mercedes-Benz se disting prin calitate, adaptabilitate la nevoile si cerintele fiecarui client, dar si prin confortul superior pe care il ofera acestora. Astfel, modelele Mercedes-Benz se transforma in alegerea ideala pentru orice sofer care isi doreste o experienta extraordinara, de neegalat, la volanul masinii.

In ceea ce priveste modelul Mercedes EQV, acesta este ideal pentru tine daca vrei sa ai parte de confort la un nivel superior.

Astfel, noul Mercedes EQV iti pune la dispozitie un sistem de realitate augmentata MBUX (Mercedes- Benz User Experience) pentru sistemul de navigatie, preclimatizare, operare vocala, concept de operare tactila, sistem de navigatie, radio, muzica.

Echiparile pentru confort ale noului model Mercedes EQV sunt, de asemenea, variate, oferindu-ti beneficii extraordinare.

Trapa culisanta panoramica

Trapa culisanta panoramica este unul dintre cele mai importante elemente de confort ale noului Mercedes EQV, care se remarca prin calitatea superioara, cu suprafetele mari de sticla. Aceasta ofera mai multa lumina in interiorul masinii tale si, datorita faptului ca poate fi deschisa electric, atat tu, cat si pasagerii tai, va puteti bucura de ventilatie suplimentara prin intermediul ei.

Toate aceste aspecte contribuie, fara doar si poate, la ambienta luminoasa si prietenoasa din interiorul autovehicului tau, mai ales atunci cand esti intr-o calatorie mai lunga.

Sistem de sunet Surround Burmester

Sistemul de sunet Surround Burmester, un al element extraordinar de confort al noului model Mercedes EQV, asigura un sunet surround de o calitate superioara, datorita sistemului de amplificare, dar si a sistemului de difuzoare care sunt sincronizate perfect pentru a-ti oferi atat tie, cat si pasagerilor tai, o experienta indedita.

In plus, sistemul de sunet Surround Burmester include si 15 difuzoare, plus un difuzor Bass-reflex, care produc impreuna 640 W. 

Pachet masa

Pachetul de masa reprezinta un alt element destinat confortului pasagerilor tai din spate, pentru o calatorie relaxanta.

Acesta prezinta o masa rabatabila si mobila, pe care pasagerii tai pot manca, pot lucra, dar se si pot juca diverse jocuri, toate acestea pentru confortul si relaxarea lor.

Cele mai citite articole

In plus, acest pachet include si suport de pahare, posibilitatea de a depozita plasele in spatarul scaunelor din fata, dar si din fata, cat si priza de 12 V.

Pachet cuseta

Pachetul cuseta al noului model Mercedes EQV iti ofera posibilitatea, pentru ca o calatorie mai lunga sa devina relaxanta si confortabila, de a transforma bancheta de 3 locuri din randul al doilea intr-un pat confortabil, cu o suprafata de aproximativ 1,93 m x 1,35 m. In plus, pentru o odihna linistita, sticla fumurie ofera intimitate.

Consola centrala cu compartiment de racire integrat

Consola centrala cu compartiment de racire integrat are rolul de a amplifica atmosfera si aerul luxos al noului model Mercedes EQV.

Aceasta prezinta doua suporturi de pahar cu temperatura reglabila pentru sofer si pasagerul din fata, cotiera tapitata, o unitate Multimedia cu doua porturi USB si o fanta pentru card SD, dar si doua prize de 230 V, respectiv 12 V.

Iluminat ambient cockpit

Iluminat ambient cockpit este adaptabil atat soferului, cat si pasagerului sau din dreapta. Astfel, poti alege intre trei nuante de culori pentru iluminare, dar si intre cinci trepte pentru reglarea luminozitatii.

Hayon Easy-Pack

Hayon Easy-Pack este o alta dotare menita sa transpuna confortul masinii tale la un alt nivel. Il poti actiona printr-o simpla apasare de buton si dispune de un sistem de identificare automata a obstacolelor.

AIRMATIC

AIRMATIC este o suspensie pneumatica, care se adapteaza in functie de drumul pe care mergi. Astfel, pentru un confort sporit atat pentru tine, cat si pentru pasagerii tai, poti alege intre cele patru programe  de rulare E+, E, C si S.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege cele mai noi modele de autovehicule electrice, iar reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.

Cele mai citite articole

Related Posts