Vitrine frigorifice de calitate ireproșabilă, pentru creșterea vânzărilor

de FluxImobiliar
0 comentariu

Funcționarea cu succes și profitabilitate maximă a unui magazin sau raion alimentar, a unui restaurant, a unei cafenele și a altor unități de catering, depinde în mare măsură de calitatea alimentelor servite în unitatea respectivă.

Vitrina frigorifică, o dotare esențială în comerțul cu produse alimentare

Când ajungem la subiectul vitrinelor din sectorul comerțului cu amănuntul, vorbim despre ceva mult mai mult, decât despre niște accesorii structurale.

Un sondaj realizat de Veronis Suhler Stevenson, un institut legat de legile nescrise ale comerțului, a arătat că vitrina frigorifică este responsabilă pentru 83% din vânzări. În această logică, vedem cât de tare un magazin poate fi afectat de lipsa de expunere a magazinului și a produselor sale.

O vitrină specială refrigerată pentru un restaurant, un bar, o cafenea de tip fast-food sau un cafe de tip bistro va ajuta la menținerea alimentelor proaspete și, în același timp, la afișarea atractivă a felurilor de mâncare.

Alegerea unităților de refrigerare de tip vitrine frigorifice pentru unități de catering depinde de nevoile clientului și de caracteristicile respectivei incinte în care vor fi amplasate respectivele dotări HoReCa.

În general, este acceptat faptul că astfel de echipamente sunt potrivite numai pentru unitățile cu autoservire. Da, desigur, aceste vitrine sunt pur și simplu de neînlocuit pentru astfel de locații.

Dar se pot utiliza vitrine și alte echipamente frigorifice fără probleme și în punctele de vânzare cu amănuntul, unde se vând produse la tejghea, echipamentele de acest gen plasându-se în spatele zonei vânzătorului, deoarece în acest caz produsele necesare vor fi întotdeauna la îndemână și în același timp vizibile cumpărătorilor.

Avantajele utilizării vitrinelor frigorifice orizontale sau verticale HoReCa:

Răcirea uniformă a produselor alimentare asigură conservarea și calitatea acestora pe termen lung.

Fiecare echipament de acest tip acceptă un anumit nivel de temperatură și o anumită capacitate de stocare. Pe de altă parte, fiecare aliment trebuie păstrat la rece sau congelat, în funcție de proprietățile sale specifice.

Ele devin mai atractive pentru consumatori, datorită expunerii lor eficiente și absenței obstacolelor dintre produs și cumpărător. Ca urmare, vânzările cresc.

În plus, se poate face și o importantă economisire de spațiu util, datorită dimensiunilor compacte ale echipamentului frigorific de tip vitrină orizontală (dar mai ales verticală) și a existenței unui număr mare de rafturi.

Cum plasezi vitrinele frigorifice comerciale?

Cele mai comune modele de modele de vitrine, desigur, sunt montate pe lângă perete. Acestea sunt plasate de-a lungul pereților zonelor de tranzacționare. Dar, mai există și opțiunea modernă de a le putea instala, de asemenea, în centrul unui magazin comercial, în pereche, spate în spate, pentru un plus de atractivitate și stabilitate.

Dispuse în acest mod foarte modern, ele vor împărți spațiul în zone distincte, care vor atrage atenția consumatorilor, dar în același timp nu vor ocupa mult loc.

Cum alegi echipamentele de refrigerare comerciale de tip vitrină economice pentru afacerea ta?

Primul pas pentru a avea o factură de energie electrică care nu îți seacă bugetul este să alegi echipamentul comercial frigorific potrivit.

Există utilaje frigorifice de acest gen care consumă mai multă energie, decât altele.

Tocmai de aceea, atunci când alegi un model de vitrină frigorifică, fii cu atenția îndreptată către acelea care au încorporate tehnologii de ultimă oră care permit reducerea consumului de energie.

Cele mai moderne compresoare, de exemplu, folosesc mai puțină energie, decât cele vechi.

Al doilea pas este acela de a respecta puterea de care are nevoie echipamentul de răcire respectiv. Este o greșeală să cumperi un utilaj comercial cu mai puțină putere, deoarece are o valoare mai mică. În cele din urmă, suma economisită va fi cheltuită pentru reparații viitoare.

Investește inteligent. Întrebă vânzătorul despre cea mai bună dimensionare a echipamentelor frigorifice de care ai nevoie pentru desfășurarea activității tale prezente și de perspectivă imediat următoare.

Alege vitrinele frigorifice de la TC Romania Crown Cool, dacă vrei să îți crești fulgerător profitul!

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!