Tipuri de accesorii și mobilier pe care le poți închiria

de FluxImobiliar

Organizatorii de evenimente sunt considerați a fi magicieni, întrucât reușesc de fiecare dată să amenajeze locuri spectaculoase, în care oamenii să se simtă bine și să petreacă până dimineața într-o atmosferă cât mai plăcuta. Specialiștii în acest domeniu au posibilitatea de a închiria o gamă largă de piese de mobilier de la Eventus Mobili, în funcție de cerințele clienților și de conceptul pe care aceștia îl au. Care sunt, însă mai exact obiectele care pot transforma fiecare eveniment într-un real succes?

Mese interesante

Extrem de utile, mesele de evenimente pot fi rotunde, dreptunghiulare sau pătrate și au diferite tipuri de design-uri. Ele sunt disponibile pentru închiriere într-o gamă cromatică variată, astfel încât să se plieze foarte bine pe numărul de invitați, dar și pe tematica evenimentelor.

Scaune

Clasice sau de bar, scaunele sunt esențiale în cadrul oricărui eveniment. Cu ajutorul lor, invitații se pot odihni și pot asculta în liniște discursurile care le sunt prezentate, în funcție de motivul pentru care participă la o reuniune. Firmele de specialitate oferă organizatorilor posibilitatea de a închiria inclusiv câteva sute de scaune pentru o anumită perioada de timp.

Baruri mobile

Extrem de eficiente și necesare în același timp, barurile mobile de la Eventus Mobili se numără și ele printre piesele de mobilier care pot fi închiriate pentru diverse tipuri de adunări. Datorită acestor obiecte, barmanii pot pregăti cele mai gustoase cocktailuri pentru invitați, transformandu-le experiență într-una extrem de plăcută.

Stendere pentru haine de la Eventus Mobili

Cele mai citite articole

Standerele sunt și ele necesare la evenimente la care participă un număr mare de oameni, mai ales dacă în spațiul respectiv nu există o garderobă propriu-zisă. Aceste tipuri de obiecte pot fi amplasate în locuri diverse, acolo unde musafirii își pot păstra lasă hainele în timp ce se distrează sau participă la conferințe.

Stâlpi pentru delimitarea zonelor

În cazul adunărilor foarte mari, stâlpii pentru delimitarea zonelor sunt esențiali pentru că spațiul să fie eficientizat. De exemplu, la concertele cu mii de oameni este important ca scaunele să fie împărțite în funcție de categorii: zonele VIP trebuie să fie clar delimitate, la fel că și zonele unde pot sta cei care au bilete simple.

Umbrele de exterior

Extrem de populare mai ales în timpul verii, atunci când razele de soare sunt foarte puternice, umbrelele de exterior generoase că dimensiune sunt excelente pentru a-i proteja de oameni. Prevăzute cu sisteme ușor de folosit, umbrelele sunt disponibile în mai multe culori, iar atunci când se lasă seara, pot fi strânse foarte repede.

Veselă și pahare

Nu în ultimul rand, vesela și paharele necesare pentru un eveniment pot fi și ele închiriate. Nu este obligatoriu ca organizatorii de evenimente să cumpere astfel de lucruri, dacă le pot obține de la o firmă specializată. Mai mult, este chiar indicat că în timpul evenimentelor de amploare să se apeleze la această soluție.

O gamă largă de piese de mobilier este disponibilă pentru cei care organizează evenimente. Această soluție modernă a devenit extrem de populară în România, în ultimii ani și pare să fie din ce în ce mai căutată!

Cele mai citite articole

Related Posts