Cadouri corporate de Paște? Cum să alegi cele mai apreciate coșuri cadou gourmet pentru Paște 2021

de FluxImobiliar

În real estate și în toate domeniile de afaceri, companiile care își doresc o bună reputație lucrează mereu la consolidarea imaginii corporate. Acest lucru se realizează inclusiv prin detalii ce țin de relațiile cu oamenii importanți pentru firmă – angajați în primul rând, apoi parteneri de afaceri (clienți și furnizori de top). De Paște și de Crăciun, companiile pot oferi cadouri într-o manieră elegantă, constând în coșuri cadou gourmet. Este un obicei firesc în business, un obicei internațional, popularizat în România în special de către corporațiile internaționale.

Cosuri cadou paste – iata o căutare care va fi în trend online în viitorul apropiat. În curând vom ajunge în perioada de Paște 2021, iar companiile se pot ocupa din timp de managementul cadourilor corporate de Paște. Ca manager / responsabil de achiziții / responsabil PR, marketing sau HR, dacă ai între atribuții această responsabilitate a pregătirii de cadouri de Paște pentru angajați și parteneri, ideal este să externalizezi cel puțin parțial procesul în materie de coșuri cadou de Paște. Mai exact, poți să apelezi la un furnizor specializat în pregătirea de coșuri cadou pentru orice ocazie. Cei de la gourmetGIFT.ro au experiență de peste 10 ani pe piața de specialitate, crescând an de an volumele de vânzări și numărul de clienți din rândul companiilor din toate domeniile de activitate.

Cum să alegi coșuri cadou gourmet pentru Paște 2021

Cele mai citite articole

În funcție de bugetul alocat, vei găsi coșuri cadou din colecția de Paște 2021 care să îți satisfacă toate cerințele. Important este să fie coșuri cadou care arată absolut minunat, un sentiment de perfecțiune pe care îl asociezi cu brandul tău. Și apropo de brand, la cerere coșurile cadou se pot inscripționa cu logo-ul firmei, la comenzile corporate.

Coșurile cadou de Paște trebuie să conțină produse gourmet de excepție, produse exclusiviste din game premium și de lux, de la branduri de prestigiu la nivel global (sau branduri românești, dar de asemenea la nivel înalt de calitate și marcă). Un coș cadou gourmet conține de obicei, dincolo de suport / coș / cutie sau alte decorațiuni, produse precum băuturi alcoolice (whiskey, gin, vin, șampanie, vin spumant, lichior etc.), cafea (doar mărci premium, precum Caffe Vergnano, Trucillo sau Excelsior (toate mărci italiene de prestigiu), ciocolată sau / și alte dulciuri impresionante, poate chiar alte produse gourmet deosebite.

Nu uita să comanzi cât mai din timp coșuri cadou de Paște, pentru a avea siguranța stocurilor și pentru a primi exact la momentul dorit întreaga comandă. În contextul pandemiei sau pur și simplu pentru ajutor la nivel logistic, magazinul online gourmetGIFT.ro poate realiza livrări multiple de coșuri cadou pe aceeași comandă (destinatarii primesc coșurile cadou în mod direct). Procedura este ideală inclusiv pentru firmele cu multe sedii la nivel național. Comenzile din timp beneficiază desigur și de condițiile cele mai bune de preț.

Cele mai citite articole

Related Posts