Ce accesorii purtăm în această toamnă?

de FluxImobiliar

Toamna și-a intrat mai repede în drepturi anul acesta, iar odată cu ea, se schimbă și ținutele doamnelor și domnișoarelor. Nu au dispărut cu totul din peisaj articolele vaporoase, dar combinațiile stilistice au renunțat la dezinvoltura verii, punând accent mai mult pe confort și funcționalitate.

Este vremea jachetelor și a sacourilor, prin a căror deschidere se pot vedea accesoriile individualizate de personalitatea fiecărei femei. Pot fi bijuterii de aur, clasice, statement sau pot fi  mici piese din aur strălucitoare, care exprimă ceva din sufletul și preferințele purtătoarei.

Tendințele modei sau preferințele personale?

În ceea ce privește bijuteriile din aur, acestea vor fi întotdeauna în tendințe. Cel puțin în privința accesoriilor din aur, doamnele și domnișoarele nu vor da greș. Aurul este prețios și exprimă eleganță, rafinament. În numeroase cazuri, dimensiunile reduse ale bijuteriilor conțin mesaje delicate, coduri secrete pe care numai purtătoarea și cel mult cel care i le-a dăruit poate să le cunoască semnificația. Sunt bijuterii care pot purta o poveste în spate, cu semnificații puternice pentru cea care le poartă. Spre exemplu, o brățară delicată, pe șnur, cu simbolul infinitului poate fi o promisiune de dragoste eternă. 

Indiferent de model de bijuterie ales, se pot îmbina întotdeauna preferințele personale cu tendințele modei.

Deasupra inimii, pandantive din aur cu simboluri 

Cele mai citite articole

Zborul frunzelor, suflul rece al vântului le poate face adesea pe cele mai romantice reprezentante ale sexului frumos să exprime ca pentru sine: „Acoperă-mi inima cu ceva”. Un pandantiv din aur poate fi amintirea unui sentiment, a unui dar sau a unui moment unic. 

O scoică mică din aur poate cuprinde căldura unei veri toride. Doi delfini pot fi marca unei idile marine din sezonul estival. O țestoasă, o potcoavă, un trifoi cu patru foi sau o cruce pot aduce sentimentul siguranței și pot fi un talisman protector. Așezat pe un lanț finuț din aur, pandantivul pune în valoare linia gâtului sau decolteul mai larg al bluzei de sub jachetă.

Cercei bijuterie, pentru zile tomnatice romantice

Soarele blând al toamnei nu mai are puterea răvășitoare a zilelor caniculare și doamnele nu își mai ascund chipul sub pălării, așa că razele jucăușe se pot oglindi în aurul cerceilor sau pot face micile cristale să sclipească fermecător. Cerceii bijuterie potențează mult acest efect. Bobițe, flori micuțe, monede mici, fluturi sau libelule reprezintă o alegere excelentă pentru toamna 2022. Este un model jucăuș, tineresc și merge de minune atât pe un gât dezgolit, cât și printre firele țesăturii unei eșarfe din voal.

Purtate ca accesorii la ținutele de toamnă, bijuteriile din aur asigură un farmec aparte doamnelor și domnișoarelor, prin doza concentrată de rafinament și feminitate, ca o amprentă de neuitat a personalității fiecăreia.

Cele mai citite articole

Related Posts