Cum se alege laptele de praf potrivit pentru cel mic?

de FluxImobiliar
0 comentariu

Atunci cand vine vorba de alegerea laptelui praf potrivit pentru un copil, exista mai multi factori care trebuie luati in considerare precum varsta copilului, compozitia produsului pe care un parinte planuieste sa il cumpere si indicatiile medicului pediatru.  

In magazinul online elaptepraf.ro exista o gama diversa de produse, incat sa multumeasca nevoile oricarei persoane care alege sa-l viziteze. Daca parintii au nevoie de lapte de praf de inceput, de continuare, sau care sa nu contina lactoza, vor putea intra pe oricare din categoriile mentionate si vor gasi chiar mai multe produse cu aceste caracteristici. 

Alegerea laptelui praf in functie de varsta celui mic – ce trebuie sa stii?

In functie de varsta copilului, se poate vorbi de formula de inceput, de formula pentru copiii care au implinit varsta de 6 luni si de formula pentru copiii care au implinit un an. In cazul formulei de inceput, unele produse pot avea ca efect intarirea sistemului imunitar, facilitarea absorbtiei de nutrienti si asigurarea digestiei usoare. 

Indiferent de varsta, unele produse de acest tip vor fi folosite doar la recomandarea unor persoane calificate, care au cunostintele necesare cu privire la ingrijirea copilului. Biberonul nu trebuie lasat la gura copilului pe post de suzeta, deoarece pot aparea probleme de natura dentara, precum sunt cariile, iar igiena orala la copii este deosebit de importanta. 

Cat de important este sa cunosti compozitia laptelui? 

Laptele praf poate sa contina diverse ingrediente, iar acest lucru depinde de varsta copilului si de brandul produsului respectiv. Astfel, laptele recomandat copiilor care au implinit varsta de 2 ani poate sa contina calciu, care ajuta la construirea oaselor cat mai sanatoase, iodul, important pentru functia tirodiana, fierul si vitaminele A, D, B2 etc. 

Prin urmare, pentru a alege laptele praf potrivit pentru cel mic, parintii trebuie sa se documenteze bine inainte cu privire la optiunile pe care le au. In acest fel, vor putea sa faca o alegere care sa fie benefica pentru cel mic si care il va ajuta sa se dezvolte intr-un mod sanatos, cu ajutorul continutului de vitamine si minerale necesare cresterii sale. 

Related Posts

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!