De ce mai multe persoane aleg să investească în lămpi UV?

de FluxImobiliar

În ultima perioadă, igiena locuinţei a devenit extrem de importantă, pentru absolut toate persoanele. Aşadar, pentru a avea o casă complet curăţată şi dezinfectată, mai mulţi proprietari au decis să utilizeze o  lampă UV.

Acest produs a revoluţionat în întregime industria de corpuri de iluminat, iar în prezent mai multe modele şi tipuri de lămpi UV au apărut pe piaţă, răspunzând nevoilor consumatorilor. Aşadar, din ce în ce mai multe persoane au ales să investească bani în aceste itemuri, atât pentru a avea o casă curată, cât şi pentru a se menţine sănătoşi.

Cele mai mari avantaje pentru a cumpăra o lampă UV

Persoanele care cumpără o lampă UVsunt cele interesate atât de sănătatea proprie, cât şi de sănătatea întregii familii. Lămpile UV pentru sterilizare au fost special concepute astfel încât să ofere o gamă largă de avantaje celor care le utilizează. În primul rând, vor fi neutralizate toate microorganismele, inclusiv virusurile care se acumulează în aer și pe suprafeţe. În al doilea rând, nu mai trebuie folosite substanţe toxice pentru curăţenie.

La toate acestea se adaugă şi următoarele 4 avantaje importante, care fac ca lămpile să fie atât de căutate:

1.   O gamă largă şi variată

Pe piaţă, există numeroase tipuri de modele de lămpi UV. Printre acestea se numără cele clasice, pentru dezinfectarea întregii camere, care au diferite dimensiuni (atât mini, cât şi maxi), precum şi cele pentru sterilizarea interiorului dulapului sau a anumitor obiecte.

Indiferent de alegerea făcută, majoritatea clienţilor s-au declarat mulţumiţi de aceste produse. Datorită luminii UV, casa va fi complet igienizată, iar bacteriile şi germenii de pe numeroase suprafeţe vor fi ucişi în doar câteva secunde.

2.   Siguranţă

Cele mai citite articole

Lămpile UV sunt confecţionate din materiale sigure. Astfel, nu va exista şansa ca acestea pornească un incendiu. Totodată, șansele de electrocutare sunt de 0%.

Materialele utilizate pentru a realiza un  astfel de produs sunt: sticla, plasticul şi metalul. Lampa prezintă şi o instalaţie complexă, realizată din cupru şi aluminiu. Totuşi, materialele utilizate în partea exterioară nu reprezintă conductori electrici, iar proprietarul poate utiliza oricând acest produs fără a exista posibilitatea apariţiei accidentelor.

Pentru siguranţă 100%, este recomandat ca în momentul în care lampa este utilizată, proprietarii să părăsească respectiva cameră. După utilizare, nu este necesară aerisirea spațiului.

3.   Mentenanță

Ca în cazul lămpilor clasice, nu este nevoie să se utilizeze produse speciale pentru mentenanţă. Aşadar, o simplă curăţare va permite lămpii să funcţioneze la maximum. Pentru o curăţare optimă, este recomandată doar utilizarea unei cârpe uscate.

4.   Buget

Datorită faptului că acest produs este un bun dezinfectant, mai multe persoane nu vor mai fi nevoite să achiziţioneze o cantitate mare de substanţe pentru curăţenie.

Aşadar, în cazul în care proprietarii de locuinţe folosesc des acest dispozitiv, pot renunţa extrem de uşor şi la substanţele pe bază de clor.

Cu o expertiză de 30 de ani în domeniu, compania BIOCOMP oferă o gamă completă de lămpi bactericide cu UV-C pentru dezinfecția eficientă a aerului, suprafețelor și obiectelor. Cu o eficiență de până la 99,99%, lămpile bactericide cu UV-C previn și combate acțiunea agențilori patogeni.

Cele mai citite articole

Related Posts