De ce se merita sa ii oferi copilului tau un hoverboard?

de FluxImobiliar

Cand vine vorba de a-i invata pe copiii nostri sa adopte un stil de viata activ si sanatos, cel mai adesea ii sfatuim sa fac exercitii fizice, sa manance bine, sa se relaxeze, oferindu-le sprijinul necesar in perioadele lor de anxietate si stres. 

Dar iata ca si un hoverboard poate contribui la o mai buna calitate a vietii. Pentru copii, un hoverboard poate insemna distractie si aventura, dar ca parinti, ar trebui sa stim ca un hoverboard inseamna mai mult decat atat, ba chiar ofera mari beneficii starii de sanatate, motiv pentru care nu ar trebui sa mai subestimam calitatile sale. 

Iata doar cateva beneficii pe care le ofera utilizarea unui hoverboard:

Arderea caloriilor. Din pacate, foarte multi copii, inclusiv copii de varsta prescolara sunt diagnosticati cu obezitate, iar metodele de slabire pe care le folosim noi, adultii, nu sunt recomandate pentru ei. 

Cercetarile au dovedit ca plimbarea pe un hoverboard este o modalitate foarte eficienta de ardere a caloriilor. O plimbare de 30 de minute cu un hoverboard poate ajuta la arderea a pana la 300 de calorii. 

Important este ca micutii se vor distra plimbandu-se cu un hoverboard pentru copii, nu vor simti nicio presiune si nici ca ar face cine stie ce efort. Chiar si persoanele adulte care folosesc un hoverboard pentru a se deplasa la servici devin mai sanatoase si mai zvelte intr-un timp scurt. 

Cele mai citite articole

O postura mai buna. Acesta este un alt mare avantaj pentru copii, deoarece multi dintre ei tind sa capete o postura incorecta. Atunci cand merg in mod regulat cu un hoverboard, ei reusesc sa obtina o postura corecta a corpului. 

Deoarece un hoverboard necesita echilibrarea corpului, asta va ajuta la mentinerea spatelui intr-o forma dreapta. Astfel, copilul va dobandi o postura verticala a corpului in loc de o postura cocosata. 

Capacitate mai buna de concentrare. Cand vorbim despre sanatate, aceasta nu se limiteaza doar la flexibilitatea corpului, la muschi si la pierderea in greutate. Inseamna, totodata, si atingerea unui nivel ridicat de atentie si concentrare. 

Atunci cand utilizeaza un hoverboard in mod regulat, copiii pot da dovada de un nivel ridicat de concentrare atat acasa, cat si la scoala. Atunci cand foloseste un hoverboard, copilul trebuie sa se asigure ca are o pozitie echilibrata si ca partea superioara a corpului este aliniata cu partea inferioara, asta implicand foarte multa concentrare. Acest beneficiu este minunat, deoarece o buna concentrare este o abilitate esentiala de viata. 

Nu in ultimul rand, o plimbare cu un hoverboard inseamna un exercitiu eficient pentru intregul corp, prevenind in mod natural postura incorecta a corpului, deoarece copilul va trebui sa isi mentina spatele in pozitie verticala in timpul plimbarii. In plus, toate partile corpului sunt puse in miscare, inclusiv incheietura mainii, umarul, membrele si picioarele. Prin miscare musculara continua, corpul intra intr-o stare activa, imbunatind astfel activitatea creierului.

Cele mai citite articole

Related Posts