Conace de vanzare

Descopera oferta singurului furnizor de servicii imobiliare de lux

de FluxImobiliar

Te-ai gandit vreodata sa te muti si sa locuiesti intr-un palat, castel, conac sau intr-o vila? Sau poate ai o multime de idei cu privire la cum ai reda stralucirea unui astfel de monument istoric transformandu-l intr-o unitate de cazare selecta sau intr-un restaurant cu atmosfera incarcata de istorie? Ei bine, in oricare dintre aceste situatii nu iti ramane altceva de facut decat sa cauti o astfel de proprietate istorica pe care sa o cumperi si pe care ulterior sa o amenajezi exact asa cum ti-ai imaginat ca vrei sa arate.

Este cunoscut faptul ca multe dintre proprietatile istorice din Romania aveau o problema in a fi disponibile pe piata imobiliara datorita lipsei actelor de proprietate sau de succesiune. Pe de alta parte, erau foarte multe astfel de cladiri si proprietati istorice care se aflau intr-o stare avansata de degradare si astfel procesul de vanzare-cumparare era uneori greoi si anevoios. Din fericire aceste lucruri sunt depasite astazi cu ajutorul serviciilor imobiliare de lux oferite de agentia imobiliara Sotheby’s Romania.

Aceasta agentie imobiliara avand ca si obiect de activitate tranzactiile imobiliare cu proprietati istorice si de lux faciliteaza procesul de vanzare-cumparare pentru monumente istorice, palate, conace, vile sau castele in intreaga tara. In oferta celor de la Sotheby’s Romania vei gasi o multime de monumente istorice de vanzare in oricare dintre regiunile istorice ale Romaniei. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra tipului de proprietate exclusivista pe care doresti sa o cumperi, zona unde iti doresti sa fie aceasta si sa stabilesti bugetul pe care il aloci pentru o astfel de investitie.

Cele mai citite articole

Catalogul proprietatilor imobiliare istorice si de lux pe care aceasta agentie imobiliara le pune la dispozitia acelora interesati de astfel de proprietati exclusiviste este unul cu adevarat impresionant. Castele si palate in inima Transilvaniei, conace boieresti in Muntenia sau in Moldova, dar si o multime de vile exclusiviste si chiar penthouse-uri in marile orase ale Romaniei, toate acestea se regasesc in oferta proprietatilor imobiliare pe care Sotheby’s Romania o aduce inaintea acelora interesati de astfel de imobile si proprietati.

Un aspect foarte important de mentionat atunci cand vine vorba despre piata imobilara cu proprietati exclusiviste si de lux se refera la preturile acestor proprietati. Desi multa lume porneste de la premisa ca preturile pentru o astfel de proprietate istorica sunt foarte mari si este foarte greu sa ajungi sa iti permiti achizitia unei astfel de proprietati, trebuie spus ca exista o multime de conace de vanzare, castele, palate sau vile care au preturi foarte apropiate de preturile unor imobile obisnuite din marile orase. Cu alte cuvinte, cu banii pe care ii investesti in achizitionarea unui apartament cu 3-4 camere in zonele bune ale marilor orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara, vei putea sa cumperi o proprietate istorica.

In concluzie, daca doresti sa te bucuri de atmosfera boema si incarcata de istorie a unui conac, castel, palat sau a unei vile, tot ceea ce trebuie sa faci este sa arunci o privire in oferta de astfel de proprietati imobiliare a celor de la Sotheby’s Romania.

Cele mai citite articole

Related Posts