amenajari interioare timisoara

Unde asezam masina de spalat rufe intr-un spatiu mic?

de FluxImobiliar

Aparatele mari, cum ar fi masina de spalat, trebuie sa aiba propriul spatiu. Nu le poti deplasa dintr-un loc in altul, deoarece pur si simplu nu este practic. Exista foarte multe idei despre camera in care trebuie asezata si modul in care ar trebui incorporata masina de spalat in designul general.

Evident, spalatoria ar trebui sa fie prima alegere a oricui. Aici ai putea sa aranjezi masina de spalat si de uscat haine de-a lungul unui perete, iar deasupra lor poti sa pui niste rafturi pe care sa le folosesti pentru depozitare. 

Daca aceasta optiune nu-ti place sau nu se potriveste casei tale, poti sa incadrezi aceste electrocasnice intr-un corp de mobila pe perete. Aceasta varianta este avantajoasa deoarece poti sa folosesti atat spatiul de deasupra pentru depozitare, cat si cel de dedesubt.

Masina de spalat nu este un obiect pe care sa-ti doresti sa-l lasi la vederea tuturor, deci ar fi mai bine sa ramana ascunsa in spatele usilor inchise in interiorul unui dulap. 

O alta solutie destul de des folosita, mai ales in cazul in care ai un spatiu mai micut, este sa-ti pui masina de spalat in bucatarie. Poti sa o lasi la vedere sau sa o ascunzi sub blat sau in interiorul insulei de bucatarie. Ar fi o deghizare perfecta, desi gasirea unei modalitati de a conecta masina de spalat la o sursa de apa fara sa arate urat ar putea fi o provocare. 

Cele mai citite articole

Daca-ti doresti ajutor in acest sens, poti sa apelezi la o firma de design de interior, probabil ca acestia vor stii sa-ti spuna cum sa faci ca totul sa arate perfect!

Daca exista suficient spatiu in baie pentru masina de spalat, pune-o acolo. Poate ca s-ar putea incadra intr-un dulap daca nu-ti doresti sa fie expusa. Ai putea sa ai un dulap conceput doar pentru acest lucru si sa-l umpli cu produse de curatat, cosuri pentru rufe si alte chestiuni. 

Iar daca nu exista loc nici in baie si nici in bucatarie, atunci masina de spalat ar putea sa ramana chiar pe holul de la intrare. Si da, exista si avantaje. Poti sa-ti arunci hainele murdare in masina de-ndata ce intri in casa. 

Desigur, un dulap pentru masina de spalat ar putea fi incorporat oriunde. Chiar si in camera de zi. La urma urmei, nimeni nu-si poate da seama ce se afla in dulap atunci cand sunt inchise usile. 

Pentru mai multe ideei si sfaturi practice, iti recomandam sa apelezi la Studio West Concept din Timisoara, specialisti in amenajari interioare.

Cele mai citite articole

Related Posts