Microfoane spion simplu de utilizat chiar si acasa

de FluxImobiliar

Microfoanele spion se impart in doua categorii: microfoane spion GSM si microfoane spion recorder. Microfoanele spion GSM ofera posibilitatea de a putea asculta de la distanta si in direct folosind o cartela SIM. 

Multe functii sunt disponibile pe majoritatea dispozitivelor, cum ar fi memento-ul in cazul detectarii sunetului sau trimiterea pozitiei GPS. Pe de alta parte, microfoanele spion capteaza sunetul fie in mod continuu, fie atunci cand sunetul este detectat si ofera o calitate optima a acestuia. 

Aceste tipuri de microfoane spion sunt ideale daca doresti sa inregistrezi conversatii discrete pe termen scurt sau lung, avand o calitate audio excelenta. Aceste microfoane spion sunt simplu de utilizat si au, in general, o durata lunga de viata a bateriei. Microfoanele spion profesionale sunt disponibile in mai multe forme precum stilou,  micro pandantive, microfoane cu cheie USB si microfoane  mp3 foarte mici. 

Microfoane spion GSM

Microfoanele spion GSM permit utilizatorului sa asculte live si de la distanta de oriunde in lume. Nu trebuie decat sa adaugi o cartela SIM in microfonul spion pentru a stabili comunicarea intre dispozitiv si administratorul acestuia. 

Vei avea, de asemenea, acces la multe functii in functie de dispozitiv, cum ar fi un memento in cazul detectarii sunetului sau a miscarii sau chiar a locatiei prin GPS. Microfoanele spion GSM cu autonomie indelungata sunt din ce in ce mai numeroase, producatorii oferind cele mai bune dispozitive exclusive de pe piata.  

Cele mai citite articole

Microfoane spion Wi-Fi nu exista in prezent pe piata. Cu toate acestea, este posibil sa utilizezi o camera spion Wi-Fi care va transmite si sunetul. Vei avea acces la camera si la sunet printr-o aplicatie Smartphone. Totusi, sunetul este mult mai putin calitativ decat la microfoanele spion.  

Microfoane spion moderne

Astazi, piata este dominata de microfoane spion moderne. Principalele lor avantaje sunt ​​fiabilitatea, dimensiunea miniaturala, usurinta de gestionare si stocarea datelor. Microfoanele spion iti permit sa inregistrezi o cantitate foarte mare de informatii. 

Datorita tehnologiei de economisire a energiei, acest dispozitiv va putea oferi un timp de functionare lung. In prezent, majoritatea acestor dispozitive de spionaj cu inregistrare vocala ofera format de fisier MP3 sau WMA. Sunt utilizate in mod obisnuit deoarece sunt eficiente in ceea ce priveste stocarea si calitatea fisierului in timpul compresiei.

In situatii foarte specifice, un microfon spion este capabil sa inregistreze si in formatul WAVE. Un astfel de dispozitiv ofera o calitate mai buna a sunetului. Un lucru important este posibilitatea de a schimba formatul fisierului si nivelul de compresie, daca utilizatorul sau doreste sa pastreze cea mai buna calitate a sunetelor cu un timp lung de inregistrare.

Microfoane spion – Tip si sensibilitate

Majoritatea microfoanelor spion au un microfon mono incorporat similar unui sistem de priza. Calitatea inregistrarii si sensibilitatea sunetului depind de calitatea si setarile acestuia. Microfoanele de buna calitate sunt capabile sa capteze sunetele conversatiei de la o distanta de 10 pana la 12 metri. 

Unele microfoane spion sunt echipate cu microfoane stereo pentru a oferi un sunet mai clar si real. Ar fi necesar sa alegi un microfon spion care poate stoca pe o memorie flash, cum ar fi un cip integrat sau carduri de memorie inlocuibile. Cu cat capacitatea este mai mare, cu atat mai bine. 

Cele mai citite articole

Related Posts