Nu știi dacă să alegi un serviciu de livrare flori? Iată 3 motive care te vor convinge!

de FluxImobiliar

Vrei să te bucuri de cele mai frumoase flori, însă nu știi de unde să le achiziționezi? Ce spui despre o florărie online? Acestea sunt din ce în ce mai populare în ultima perioadă, deoarece ne ajută să economisim timp și să ne bucurăm de flori deosebite, pe care poate nu le remarcăm sau nu le găsim în florăriile tradiționale. În cazul în care nu te-ai convins pe deplin dacă să comanzi sau nu flori, în continuare îți prezentăm trei motive pentru care să alegi un serviciu de livrare flori de la Maison d’Or, o florărie online de lux, care sperăm să devină rapid și preferata ta! 

Comanzi în siguranță 

Anul acesta, comenzile online au fost de mare ajutor pentru noi toți, în condițiile în care a trebuit să ieșim cât mai puțin din case, mai ales dacă era vorba despre cumpărături care nu pot fi clasificate drept esențiale. Comandând online, eviți contactul cu zeci poate chiar sute de persoane și mai ai parte și de alte beneficii (spre exemplu economisești timp). Astfel, ori de câte ori îți dorești flori proaspete și frumoase, alege cu încredere un serviciu de livrare de la o florărie online. Dacă îți dorești să limitezi cât mai mult contactul cu alte persoane, din dorința de a-i proteja și de a te proteja și pe tine, poți trimite florile destinatarului și cu siguranță va avea parte de o surpriză plăcută. 

Comanda ajunge rapid 

Cele mai citite articole

Așa cum menționam mai sus, cu ajutorul cumpărăturilor online, economisești mult timp. Gândește-te că pentru a ajunge la florăria preferată, uneori aveai nevoie de mai bine de o oră pentru drum, pe care altfel ai fi petrecut-o în compania celor dragi. Pentru a evita astfel de situații, îți recomandăm să alegi serviciul de livrare flori de la Maison d’Or. Cu ajutorul acestuia, florile vor ajunge la tine în maxim două ore de la plasarea comenzii (în București) și in cel mai scurt timp în țară (datorită florăriilor partenere). Este atât de simplu să comanzi un buchet de flori cu livrare rapidă, oriunde te-ai afla! 

Comanzi de oriunde te-ai afla 

Un alt avantaj al comenzilor online este faptul că poți comanda flori de oriunde te-ai afla, datorită posibilității de a achita online. Astfel, doar plătești florile, completezi datele de livrare și le poți trimite celor dragi chiar dacă te afli la sute sau mii de kilometri distanță. Nu te mai gândi că ratezi zile de naștere sau evenimente importante: acum, poți fi alături indirect, prin intermediul florilor. Știm cu toții că florile sunt mesagerii dragostei și simbolul mulțumirii, așa că nu ezita să le comanzi. 

După cum poți observa, comenzile online de flori sunt ideale pentru această perioadă a anului și nu numai, deoarece ne ajută să economisim timp prețios și să ne bucurăm în siguranță de buchete și aranjamente florale. În plus, poți să trimiți flori celor dragi de oriunde te-ai afla. Tu ai comandat vreodată flori online? 

Cele mai citite articole

Related Posts