Oaza ta de relaxare: vilă în stil rustic, cu teren de aproape 5.000 de metri pătrați, la 20 de minute de Cluj-Napoca (P)

de FluxImobiliar

Visezi la o oază de relaxare în afara Clujului – orașul cu cea mai rapidă dezvoltare, după Capitală? Această vilă spațioasă, ce combină confortul modern cu stilul tradițional, poate fi exact ceea ce cauți.

Situată la 20 de minute distanță de Cluj-Napoca, anume în localitatea Pruniș, comuna Ciurila, proprietatea din imagini este promovată pe Imobiliare.ro de RE/MAX Infinity, în regim de exclusivitate. Construită în anul 2008, vila este structurată pe demisol, parter și mansardă, dispunând de o suprafață de 578 de metri pătrați. Prețul cerut de vânzător este 300.000 de euro, cu comision zero de la cumpărător.

Aici poți afla detalii despre proprietate!


„Proprietatea este potrivită pentru o familie care apreciază spațiile generoase și, de ce nu, chiar intimitatea pentru musafirii care vin în vizită. Construită în anul 2008 din materiale de înaltă tehnologie (importate din Europa), proprietatea este așezată în mijlocul naturii, iar calitatea investiției și funcționalitatea ei fac din acest imobil un bun unic și spectaculos. Conacul este compus dintr-un corp principal, unul secundar, o piscină care se poate reamenaja, un atelier anexat și un spatiu tehnic.”

Cristina Ciobanu, Broker/Owner RE/MAX Infinity

 

Cele mai citite articole
O curte ca-n povești

Suprafața locuibilă a vilei este compartimentată în șapte camere, printre acestea numărându-se, desigur, și dormitoare pentru oaspeți. La capitolul dependințe, de menționat este că viitorii locatari vor avea la dispoziție, printre altele, două bucătării spațioase, plus patru băi. Amprenta la sol a vilei este de 239 de metri pătrați, restul terenului incluzând atât o curte generoasă, amenajată cu verdeață și copaci, cât și terasa, piscina, locurile de parcare și garajul.

Lemn și piatră

Dincolo de suprafața generoasă, atât a terenului, cât și a construcției în sine, proprietatea din imagini se distinge, desigur, prin conceptul arhitectural și cel de design interior. În consonanță cu amplasarea în mijlocul naturii, vila disponibilă spre vânzare este realizată într-un stil rustic adaptat vremurilor noastre, lemnul și piatra fiind materiale naturale folosite din abundență. Dat fiind faptul că nu a fost locuit în ultima vreme, imobilul necesită câteva reparații/renovări – pe care viitorii proprietari le vor putea planifica în funcție de propriile gusturi.Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

The post Oaza ta de relaxare: vilă în stil rustic, cu teren de aproape 5.000 de metri pătrați, la 20 de minute de Cluj-Napoca (P) appeared first on ImoExpert.

Cele mai citite articole

Related Posts