Vitrine frigorifice verticale pentru multiplicarea vânzărilor

de FluxImobiliar

Obține mai multe vânzări cu o investiție inteligentă în vitrine frigorifice verticale achiziționate de la TC Romania Crown Cool.

Vitrinele frigorifice au multe de înfruntat și în acest an. Va urma încă o vară fierbinte. Ne mai luptăm cu pandemia. Traficul în magazine a crescut, deoarece a trecut perioada în care se puteau lăsa doar un număr de oameni care să intre simultan, cu respectarea regulilor de distanțare fizică. 

Așa se face că vitrinele frigorifice trebuie să îndeplinească anumite cerințe stringente, muncind din greu pentru a păstra alimentele stocate înăuntrul ei proaspete, făcându-le în același timp să arate și atrăgătoare pentru ochii clienților tăi. Ai nevoie de echipamente solide, cu uși de sticlă fiabile care să nu îți facă probleme.

De ce merită să investești în vitrine reci verticale de bună calitate?

Când vrei să cumperi vitrine frigorifice verticale, privește-le din perspectiva unei investiții pe termen lung. Costul total al acestui echipament, spre deosebire de prețul inițial de achiziție, este ceea ce ar trebui să iei în considerare când faci comanda, cu accent pe un timp de funcționare mai îndelungat și pe cerințe și costuri mai mici de întreținere. 

În acest sens, toate produsele TC Romania Crown Cool vin și cu o garanție puternică pentru a asigura clienții că vor obține cea mai mare calitate și fiabilitate.

Tehnologii inovatoare de fabricație

TC Romania Crown Cool oferă mereu clienților săi produse inovatoare și de înaltă calitate. Cercetarea, inovația și sustenabilitatea sunt sursele motrice ale produselor pe care le oferă profesioniștilor din diverse industrii.

Aspectul unei vitrine frigorifice comerciale influențează volumul vânzărilor

Cineva a spus cândva că aspectul unui echipament comercial nu contează. Total greșit! Vitrinele frigorifice frumoase sunt magneți de atragere a clientelei. Ele te pot ajuta să vinzi mai multe produse. Mai ales că le poți și personaliza, marcându-le cu diverse culori și mesaje adresate clienților magazinului.

La TC Romania Crown Cool vei găsi o mare varietate de modele de vitrine: cu uși simple sau duble. Ele se pot folosi în comerțul cu amănuntul alimentar, magazine universale, benzinării și multe altele. 

Cele mai citite articole

Iluminatul joacă, de asemenea, un rol cheie în influențarea deciziilor de cumpărare a clienților. Lumina foarte puternică, de exemplu, poate creea stări emoționale intense care determină cumpărătorii să cumpere articole în mod impulsiv. 

Acesta este motivul pentru care se folosește de obicei iluminare puternică în supermarketuri, unde mulți comercianți cu amănuntul afișează articole de cumpărat “din impuls”.

TC Romania Crown Cool te ajută să faci față provocărilor din sectorul tău de activitate, să oferi servicii excelente pentru clienți și acele soluții unice de care ai nevoie, exact atunci când ai nevoie de ele. 

Aici există și o rețea națională de tehnicieni de service foarte bine pregătiți, așa că, indiferent unde se află magazinul tău nu vei avea probleme cu echipamentele frigorifice achiziționate.

Vitrina verticală de cofetărie

Vitrina verticală pentru produse de cofetărie de obicei are o carcasă îngustă, înaltă, vitrată pe toate laturile. Un astfel de echipament poate atinge o înălțime de 2 metri. Numărul de rafturi variază de la 4 la 6 rafturi. Un astfel de dispozitiv de tip vitrină rece permite să se pună la vânzare nu doar prăjituri, torturi, ci și o mulțime de produse de patiserie, plăcinte etc.

De subliniat că modelul vertical găzduiește la fel de multe produse decât cel orizontal, doar că are nevoie de o suprafață mult mai mică.

Dar faptul că este compactă nu este singurul avantaj pe care îl au vitrinele verticale de cofetărie. 

Ele mai au și alte avantaje evidente:

  • oferă o vizibilitate excelentă a produselor (în plus, datorită amplasării deserturilor la mare distanță de podea, vizitatorii le vor vedea din orice colț al camerei);
  • aspect mai atrăgător al cofetăriei (vitrina verticală evocă amintiri ale muzeelor ​​sau magazinelor de bijuterii, astfel încât produsele din ele arată spectaculos, ca niște exponate, ca niște opere de artă, lucru care nu se poate spune despre modelele de vitrine reci orizontale care sunt imediat asociate cu echipamentele obișnuite).

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi.

Cele mai citite articole

Related Posts