Lapte praf Topfer pentru cresterea sanatoasa a bebelusilor

de FluxImobiliar

Formula organica Bio nr. 1 pentru sugari pe baza de lapte praf Topfer de capra este potrivita inca de la nastere, ca supliment la laptele matern, precum si dupa alaptare. Studiile pe termen lung arata ca hrana pentru bebelusi pe baza de lapte de capra este o alternativa buna, sigura si interesanta la hrana pentru copii, pe baza de lapte de vaca. 

Contine o proportie mare de acizi grasi cu lant mediu si polinesaturati, care sunt importanti pentru alimentatia umana. Compozitia speciala a proteinei face, de asemenea, laptele de capra usor de utilizat si bine tolerat de bebelusi. 

Laptele initial organic pe baza de lapte de capra, contine proteine ​​asemanatoare cu laptele de vaca si, prin urmare, nu trebuie utilizat daca exista o alergie la proteinele din laptele de vaca. Alaptarea este cea mai buna pentru copilul tau, deoarece laptele matern ofera exact nutrientii de care copilul tau are nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa. Daca doresti sa utilizezi formula de lapte praf Topfer pentru sugari, discuta mai intai cu medicul pediatru. 

Formula de continuare BIO lapte praf Topfer 2

Daca bebelusul tau a crescut iar laptele praf Topfer 1 nu mai este atat de satios, dupa 6 luni, bebelusul tau poate fi hranit minunat cu lapte praf Topfer de continuare bio 2  pe baza de lapte de capra. 

Contine toti nutrientii importanti pentru un copil in alimentatia complementara si este usor digerabil, datorita compozitiei speciale a proteinei. Laptele de continuare organic pe baza de lapte de capra contine proteine ​​asemanatoare cu laptele de vaca si, prin urmare, nu trebuie utilizat daca exista o alergie la proteinele din laptele de vaca. 

Cele mai citite articole

Fabricat conform celor mai noi cunostinte nutritionale, laptele de continuare organic pe baza de lapte de capra indeplineste cele mai inalte standarde de calitate.

Laptele de continuare organic pe baza de lapte de capra contine proteine ​​asemanatoare cu laptele de vaca si, prin urmare, nu trebuie utilizat daca exista sau se suspecteaza o alergie la proteinele din laptele de vaca. 

Alaptarea exclusiva este ideala pentru copilul tau in primele 6 luni. In acest timp, laptele de continuare nu trebuie utilizat ca inlocuitor al laptelui matern, ci numai dupa 6 luni, ca parte a unei diete  mixte. 

Cu toate acestea, nevoile individuale de crestere si nutritie ale bebelusului tau, pot necesita o alimentatie ulterioara ca parte a unei diete mixte mai devreme. In acest caz, cel mai bine este sa ceri sfatul medicului pediatru. 

Laptele de continuare organic pe baza de lapte de capra contine zahar din lapte. Prin urmare, nu lasa biberonul ca inlocuitor al suzetei sau pentru a suge continuu. Deoarece contactul frecvent sau permanent al dintilor cu alimentele care contin carbohidrati poate provoca leziuni severe ale dintilor care se vor dezvolta ulterior. 

Cele mai citite articole

Related Posts